Islamisering

“In de naam van de Vader, en de Zoon, en de Heilige Geest.” Dat zegt elke christen die een kruisje slaat voor het eten of het binnentreden van de kerk. Dit is de essentiële waarheid van onze christelijke beschaving. En dit is voor de islam een steen des aanstoots.

Zorgwekkende instroom van islamieten

De islam is de vijand van de christelijke beschaving. Daarom is de toestroom van islamitische immigranten in Nederland zorgwekkend. Het accommoderen van de islam door hoofddoeken bij het politie-uniform te willen toestaan, of door kinderen op moskeebezoek te sturen, is spelen met vuur. Het sorteert voor op de invoering van de sharia in Nederland.

Sympathie voor Hamas

Een bijzonder kenmerk van de islam is dat het geen eerbied heeft voor de persoonlijke vrijheid. Wie niet volgens de islam leeft, moet extra belasting betalen. Wie de islam verlaat, moet ter dood gebracht worden. In islamitische kringen bestaat veel sympathie voor terreurbewegingen als Hamas.

Weersta de islamisering!

Nederland rust op het fundament van de christelijke beschaving. De islam is een bedreiging ervan. Daarom moeten we de islamisering weerstaan.

Uitgelicht

Artikelen

Alle artikelen

Publicaties

Alle publicaties

Islam en de zelfmoord van het Westen

Een onthullend boek over de ware aard van de islam

Schoolboeken: van informatie naar indoctrinatie

Rapport over linkse indoctrinatie in het onderwijs

Video's

Alle video's

U bent onmisbaar in deze strijd.

Zorg dat u niets over dit thema mist.