U kunt onze Nederlandse cultuur redden!

Onze Nederlandse cultuur ligt steeds meer onder vuur. Tradities als Zwarte Piet worden weggezet als racistisch. Islamitische massa-immigratie maakt ons land onherkenbaar. Klimaatdwang bedreigt ons eigen huis. Dit is waarom Cultuur onder Vuur opkomt voor onze christelijke cultuur en ons privé-eigendom.

Maar dat kunnen we niet alleen.

Willen we toekomst geven aan onze kinderen en kleinkinderen, dan moeten we in actie komen!

Als u Cultuur onder Vuur steunt, dan gaat uw donatie direct naar:

  • Het strijden met straatcampagnes én lobby in Den Haag voor onze cultuur en ons eigendom.

  • Kritische verslaggeving op onze nieuwswebsite, waar wij meer dan 800.000 mensen per jaar het échte nieuws brengen dat de mainstream media verzwijgen.

  • De gratis verzending van onthullende boeken als Islam en de zelfmoord van het Westen en Zwartboek Frans Timmermans aan tienduizenden Nederlanders.

  • Het verspreiden van petities, die het aardgasverbod hebben gestopt en geleid hebben tot een verbod op de islamitische hoofddoek bij het politie-uniform.

U kunt zorgen dat heel Nederland doordrongen wordt van de noodzaak om onze cultuur, tradities en privé-eigendom te beschermen tegen de dwang van politiek-correct links. Gebruik het beveiligde formulier hieronder om uw gift te geven.

Bedrag:
U kunt via iDEAL en andere betaalmethodes doneren. Hierna wordt u doorgeleid naar de beveiligde betaalpagina van Stripe om uw donatie af te ronden.