Over ons

Cultuur onder Vuur strijdt voor de overwinning van de Nederlandse cultuur en de christelijke tradities. Tegen socialisme, islamisering en klimaatdwang. De campagne is onderdeel van Stichting Civitas Christiana.

Het ontstaan van Cultuur onder Vuur

Cultuur onder Vuur is in 2014 opgericht door Hugo Bos, uit bezorgdheid om de toenemende aanvallen op de christelijke beschaving in Nederland. De eerste actie was het verdedigen van Zwarte Piet. Onze petitie voor de zwarte kindervriend werd in luttele weken 160.000 getekend en kreeg volop media-aandacht. De geruisloze afvoering van Zwarte Piet werd een grandioze mislukking voor politiek-correct links.

270.000 medestrijders

Tegenwoordig heeft Cultuur onder Vuur een achterban van 270.000 medestanders, die meestrijden voor de Nederlandse cultuur en christelijke beschaving. Waarbij naast Zwarte Piet ook gestreden wordt tegen de islamisering, de massa-immigratie en de ondermijning van privé-eigendom door klimaatdwang.

Successen in de strijd

Met groeiend succes. Zo werd een landelijk aardgasverbod afgeblazen na een veel getekende petitie van Cultuur onder Vuur. Ook stemde de Tweede Kamer voor een motie die ouders het recht geeft kinderen weg te houden bij islamiserende moskeebezoeken – een probleem dat op de kaart gezet is met ons rapport Klassen op de knieën voor de islam.

Wie betaalt Cultuur onder Vuur?

Stichting Civitas Christiana, waar de campagne Cultuur onder Vuur onder valt, wordt volledig gedragen door donaties. Anders dan politieke partijen en linkse lobbyclubs krijgen wij geen enkele euro subsidie van welke overheid dan ook. Daardoor zijn wij écht onafhankelijk. Meer weten over onze financiën? Kijk hier.

Kom in actie. Help mee onze cultuur verdedigen!

Ziet u ook dat Nederland onherkenbaar dreigt te worden? Strijd dan mee voor onze cultuur en tradities. Word onderdeel van de groeiende verdediging van onze beschaving!

1 – Word expert. Krijg exclusieve updates, bestel informatieve brochures en blijf op de hoogte van het laatste nieuws. En laat ons weten wat u denkt door een peiling in te vullen!

Schrijf in op de nieuwsbrief - Bestel gratis publicaties - Lees artikelen - Geef uw mening

2 – Word volger. Bezoek onze social media kanalen en nodig uw vrienden uit om bij onze beweging te komen!

Facebook - Twitter - WhatsApp - Telegram - YouTube

3 – Word donateur. Help met een gift de verdediging van de Nederlandse cultuur uit te bouwen!

Doneer

4 – Word actievoerder. Onderteken een petitie en dring in Den Haag aan op actie tegen socialisme, islamisering en klimaatdwang!

Teken een petitie

5 – Word Vriend van de Nederlandse Cultuur. Met een maandelijkse donatie steunt u de verspreiding van petities, straatcampagnes en andere verdedigingen van onze cultuur en tradities!

Doneer maandelijks

Doneer