Over ons

Het verhaal van Cultuur onder Vuur

In 2014 werd Zwarte Piet heftig onder vuur genomen door linkse radicalen. De kindervriend zou racistisch zijn. Een leugen en een miskenning dat Zwarte Piet, als deel van het Sinterklaasfeest, diep wortelt in de Nederlandse christelijke cultuur. Het is onze cultuur en traditie.

Daarom besloot Hugo Bos samen met gelijkgezinden een petitie op te starten: ‘Red Zwarte Piet’. In een tijdsbestek van weken haalde die meer dan 160.000 handtekeningen op en kreeg volop media-aandacht. De geruisloze afvoering van Zwarte Piet werd een grandioze mislukking voor politiek-correct links.

Tegenwoordig heeft Cultuur onder Vuur een achterban van 270.000 medestanders, die meestrijden voor de Nederlandse cultuur en christelijke beschaving. Waarbij naast Zwarte Piet ook gestreden wordt tegen de islamisering en de ondermijning van privé-eigendom door klimaatdwang.

Met groeiend succes. Zo werd een landelijk aardgasverbod afgeblazen na een veel getekende petitie van Cultuur onder Vuur, die bij De Telegraaf werd ingestoken. Ook stemde de Tweede Kamer voor een motie die ouders het recht geeft kinderen weg te houden bij islamiserende moskeebezoeken – een probleem dat op de kaart gezet is met ons rapport Klassen op de knieën voor de islam.

De campagne Cultuur onder Vuur is onderdeel van Stichting Civitas Christiana, die aangesloten is bij de internationale beweging Traditie, Familie en Privé-eigendom (TFP). Deze beweging komt op voor de grondslag van de christelijke beschaving: de principes traditie, familie en privé-eigendom.

U kunt helpen met het verdedigen van onze cultuur en tradities!

1 – Word expert. Krijg exclusieve updates, bestel informatieve brochures en blijf op de hoogte van het laatste nieuws. En laat ons weten wat u denkt door een peiling in te vullen!

Schrijf in op de nieuwsbrief - Bestel gratis publicaties - Lees artikelen - Geef uw mening

2 – Word volger. Bezoek onze social media kanalen en nodig uw vrienden uit om bij onze beweging te komen!

Facebook - Twitter - WhatsApp - Telegram - YouTube

3 – Word donateur. Help met een gift de verdediging van de Nederlandse cultuur uit te bouwen!

Doneer

4 – Word actievoerder. Onderteken een petitie en dring in Den Haag aan op actie tegen socialisme, islamisering en klimaatdwang!

Teken een petitie

5 – Word Vriend van de Nederlandse Cultuur. Met een maandelijkse donatie steunt u de verspreiding van petities, straatcampagnes en andere verdedigingen van onze cultuur en tradities!

Doneer maandelijks


Doneer