Nalaten aan de verdediging van de Nederlandse cultuur

Nalaten aan de verdediging van de Nederlandse cultuur

Een goed doel: het verzekeren van een toekomst voor ons Nederland

Waarom u met het opnemen van Cultuur onder Vuur in uw testament voor Nederland strijdt

Ons Nederland ligt van alle kanten onder vuur en het land waar wij zo van houden heeft te lijden onder Multi cultuur, massa-immigratie, klimaatdwang en het weg-met-ons beleid door de Nederlandse en Europese elites. Het Nederland dat wij kenden, is al bijna verdwenen. Het is zwaar om er niet moedeloos van te worden.

Nalaten aan een nieuwe generatie

Maar u kunt iets doen! U kunt uw erfenis nalaten aan een organisatie die opkomt voor Nederland. In de zoektocht naar het achterlaten van een blijvend effect op de wereld, zoeken mensen naar manieren om op een zinvolle manier bij te dragen aan doelen die hen na aan het hart liggen. Terwijl filantropie tijdens het leven eenvoudig is door actief te doneren, vereist het zorgen voor steun ná uw leven zorgvuldige planning en het notarieel vastleggen van een testament. Cultuur onder Vuur staat als een baken van hoop, toegewijd om Nederland op koers te brengen naar zijn eigen cultuur en christelijke wortels ten bate van een nieuwe generatie Nederlanders en nodigt u uit om uw toewijding vast te leggen in uw testament. Dat is pas een goed doel! En er staat geschreven: "Iedereen moet zelf besluiten hoeveel hij wil geven. En laat hij dat dan van harte geven, zonder tegenzin of dwang. God houdt van mensen die met een blij hart geven" in 2 Korintiërs 9:7.

Uw testament: uw invloed na uw overlijden

Cultuur onder Vuur vertrouwt op de vrijgevigheid van echte Nederlanders zoals u met donaties en door nalatenschappen om ons noodzakelijke werk voor Nederland voort te zetten. Een testament is uw laatste wilsbeschikking. Dat wil zeggen: door voorziening te treffen voor Cultuur onder Vuur in uw testament, geeft u toekomstige generaties de mogelijkheid om te profiteren van onze acties voor de Nederlandse cultuur. U kunt iets doen, u kunt een bijdrage geven aan de toekomst van Nederland. Of het nu gaat om het ondersteunen van het tegengaan van de afbraak van de Nederlandse economie door de desastreuze klimaatdwang vanuit Den Haag en Brussel, het tegenhouden van de massa-immigratie, uw bijdrage zal een golf van positieve verandering creëren voor de komende jaren. Alleen Cultuur onder Vuur voert deze strijd. Alleen Cultuur onder Vuur toont standvastigheid. Alleen Cultuur onder Vuur kunt u uw legaat voor Nederland toevertrouwen.

Uw testament: een eerbetoon aan uw waarden

Uw beslissing om Cultuur onder Vuur op te nemen in uw testament weerspiegelt uw waarden en overtuigingen. Het toont een toewijding aan het verbeteren van de wereld en het nalaten van een erfenis van mededogen en vrijgevigheid. Of u nu persoonlijk bent geraakt door de artikelen op de website en de mail van Cultuur onder Vuur of eenvoudigweg gelooft in onze missie, uw legaat zorgt ervoor dat uw waarden voortleven na uw leven.

Inspireer anderen om hetzelfde te doen

U kunt overwegen om anderen te betrekken bij uw nalatenschap. Zet uw gemeenschap centraal. Uw beslissing om Cultuur onder Vuur op te nemen in uw testament kan anderen inspireren hetzelfde te doen. Door openlijk te praten over uw filantropische intenties met familie en vrienden, creëert u een golf van vrijgevigheid en moedigt u anderen aan om hun eigen nalatenschap van geven te overwegen. Zo maakt u van uw sneeuwbal een lawine. En zo komen uw erfgenamen niet voor een verrassing te staan. Samen kunnen we een toekomst bouwen waarin Nederland blijft gedijen en zo een diepgaande impact hebben op het leven van vele landgenoten, op de generatie na ons. Maar u kunt natuurlijk ook besluiten deze weg alleen te gaan.

Waarom uw testament belangrijk is

Het opstellen van een testament is een taak waar u wellicht tegen opziet. Het is moeilijk te overzien wat er geregeld moet worden. Een goed opgesteld testament zorgt niet alleen voor de ordelijke verdeling van bezittingen, maar biedt ook de mogelijkheid om uw waarden uit te drukken en uw idealen voort te zetten na uw leven. Cultuur onder Vuur kan u behulpzaam zijn door u in contact te brengen met één van onze bevriende en vertrouwde notarissen. Neem contact op voor een verwijzing naar een vertrouwde notaris.

Praktische overwegingen voor het opstellen van uw testament

U kunt u goed voor bereiden door gebruik te maken van ons handboek bij het opstellen van uw testament, dat u hier kunt aanvragen. Door Cultuur onder Vuur op te nemen in uw testament, bekrachtigt u uw toewijding aan onze Nederlandse zaak en laat u een nalatenschap achter die veel verder reikt dan materiële rijkdom.

Het opnemen van Cultuur onder Vuur in uw testament is een eenvoudig proces dat kan worden uitgevoerd door uw juridisch adviseur of notaris. U kunt ervoor kiezen om een specifiek bedrag of een percentage van uw vermogen toe te wijzen om Cultuur onder Vuur te ondersteunen. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om te specificeren hoe uw bijdrage moet worden gebruikt, zodat deze aansluit bij uw intenties en waarden.

Uw testament: tot slot

Door uw testament op te stellen, heeft u de mogelijkheid om de toekomst vorm te geven en een blijvende erfenis van Nederlandse kracht en vrijgevigheid achter te laten. Door Cultuur onder Vuur op te nemen in uw nalatenschapsplannen, zorgt u ervoor dat uw waarden voortleven na uw leven en creëert u een hoopvollere toekomst voor komende generaties. Maak van deze gelegenheid gebruik om een zinvol verschil te maken en de toekomst veilig te stellen door uw steun aan Cultuur onder Vuur.

Kom in actie: contact over uw nalatenschap

Cultuur onder Vuur is een onderdeel van Stichting Civitas Christiana. Bel op 0318-884020 of vul het contactformulier in en laat u gratis terugbellen door Sander Gerritse en vraag om een eerste telefonisch advies hoe u uw nalatenschap vorm kan geven!

Doneer