De successen van Cultuur onder Vuur

Cov succ 14

Cultuur onder Vuur strijdt voor de Nederlandse christelijke cultuur, met 320.000 medestanders.

VK links als zondebok

Cultuur onder Vuur speelde een belangrijke rol in het verslaan van links bij de verkiezingen van 2023, zo schrijft de Volkskrant.

Lees meer >>>

Zwartboek frans timmermans landscape

Cultuur onder Vuur bracht het Zwartboek Frans Timmermans uit: het eerste boek dat de linkse leider doorzaagt. "Actueel en zeer treffend", schreef Arthur van Amerongen op GeenStijl.

Lees meer >>

Politie hoofddoek

Cultuur onder Vuur kaartte in 2017 de islamisering van de politie aan, met een petitie tegen hoofddoeken bij het uniform. De minister van Justitie heeft de islamitische hoofddoek nu verboden.

Lees meer >>

SKS aanbieden minister vd Wal

Cultuur onder Vuur overhandigde 77.000 handtekeningen onder de petitie Stop stikstofbeleid! aan minister Van der Wal, en verzocht haar met klem om de onteigening van boeren te stoppen.

Bekijk de video >>

HB studio ON

Cultuur onder Vuur schuift geregeld aan bij Ongehoord Nieuws, de actualiteitenshow van omroep Ongehoord Nederland, om voor een landelijk publiek de Nederlandse cultuur te verdedigen.

Lees meer >>

Cov succ 2

Cultuur onder Vuur houdt de rug recht tegen bedreigingen en (fysieke) aanvallen van antifa en andere linkse groeperingen. Kalm en standvastig zetten we de verdediging van onze cultuur voort.

Lees meer >>

Afbeelding Algemeen Dagblad 1

Cultuur onder Vuur publiceerde een Manifest tegen Klimaatdwang in het Algemeen Dagblad. Daarmee kregen ruim 1.1 miljoen Nederlanders onze boodschap tegen de stikstofpolitiek en onteigening van boeren onder ogen.

Lees meer >>

Cov succ 15

Cultuur onder Vuur bereikt steeds meer jonge mensen, die informatie inwinnen, met ons straatcampagne voeren en cursussen volgen over het verdedigen van onze cultuur.

SKS Billboard

Cultuur onder Vuur huurt geregeld billboards langs de grote snelwegen van Nederland, zoals de A2 en de A15. Zo schudden we miljoenen Nederland wakker voor de dreiging van pensioenroof, stikstofpolitiek en coronadwang.

Lees meer >>

COV banner islamboek Baudet Staaij

Cultuur onder Vuur publiceerde Islam en de zelfmoord van het Westen, een onthullend boek over de wortels van de vijandschap van de islam jegens het christendom. Het boek werd in ontvangst genomen door onder meer SGP en FvD

>>Lees verder

Cover coronacoup landscape

Cultuur onder Vuur onthulde al in de eerste weken van de "pandemie" dat de coronacrisis een voorwendsel is om een groenrode nieuwe wereldorde door te drukken. Van de brochure zijn al bijna 30.000 stuks verspreid. Het is daarmee een echte bestseller.

>>Lees meer

STI Hugo bij Family7

Cultuur onder Vuur verschijnt frequent in media als Algemeen Dagblad, de Volkskrant, De Telegraaf, Elsevier Weekblad en RTL over thema’s als Zwarte Piet, klimaat en immigratie.

Cov succ 10

Cultuur onder Vuur publiceert rapporten en boeken over thema’s als Zwarte Piethaat, de islamisering en klimaatdwang. We verspreiden op grote schaal de feiten die de mainstream media negeren. We overhandigen rapporten aan politici om echte verandering te brengen.

Lees meer >>

VEE nieuw pand Hugo

Cultuur onder Vuur betrok in april 2021 een nieuw pand in Veenendaal, aangeschaft dankzij de trouwe steun van vele donateurs. In het nieuwe pand bevinden zich een ontvangstruimte voor gasten, een magazijn, een printruimte en het redactiekantoor.

Cov succ 1

Cultuur onder Vuur voert straatcampagnes waarmee we de publieke ruimte herwinnen op linkse actiegroepen. De gezonde waardering voor de eigen cultuur en waardering krijgt de ruimte op straat.

Lees meer >>

Cov hwk banner fw

Cultuur onder Vuur kwam in 2022 met het baanbrekende boek Hoe winnen we de klimaatoorlog, dat een strategie uitstippelt voor het verslaan van de klimaatlobby.

Lees meer >>

Cov succ 5

Cultuur onder Vuur organiseerde in 2019 het grootste conservatieve congres van Nederland, met meer dan 600 deelnemers.

Lees meer >>

Meertens successen cov

Cultuur onder Vuur is zelfs onderwerp van wetenschappelijk onderzoek door het Meertensinstituut. "Het appel op het beschermen van de christelijke cultuur van Nederland kan, zoals blijkt uit de campagnes, rekenen op behoorlijk brede maatschappelijke steun," zo schrijven onderzoekers in een artikel.

Cov succ 6

Cultuur onder Vuur behaalde in 2014 een record van 200.000 handtekeningen voor Zwarte Piet. De petitie werd aangeboden aan Eberhard van der Laan, toenmalig burgemeester van Amsterdam.

Cov succ 8

Cultuur onder Vuur vestigde als eerste burgerbeweging de aandacht op de dreigende pensioenroof door de Europese Unie. Tegenwoordig krijgen onze waarschuwingen bijval van prominenten als ABP-voorzitster Corien Wortmann-Kool.

Lees meer >>

Cov succ 9

Cultuur onder Vuur publiceerde in 2018 het rapport Klassen op de knieën voor de islam. Dat toonde aan dat Nederlandse leerlingen gedwongen op excursie moeten naar moskeeën,. De Tweede Kamer greep dit rapport aan om een motie aan te nemen tegen de bezoeken.

Lees meer >>

Cov succ 4

Cultuur onder Vuur vestigde als eerste de aandacht op de cultuurmarxistische agenda achter Nederlandse schoolboeken, die tot de linkse indoctrinatie van schoolkinderen leidt. Uitgevers van schoolboeken worden daardoor terughoudender met linkse ideologie in schoolboeken.

Lees meer >>

Cov succ 11

Cultuur onder Vuur ontmaskerde met het rapport Groen is het nieuwe rood de agenda van de Groene Lobby als een nieuwe vorm van socialisme, met klimaat als schaamlap voor een radicale aanval op het heilig recht op privé-eigendom.

Lees meer >>

Cov succ 12

Cultuur onder Vuur onthulde dat de Nederlandse overheid subsidie geeft aan de oorlog tegen Zwarte Piet door Jerry Afriyie en Nederland Wordt Beter. De Nederlandse publieke opinie heeft zich onderhand massaal tegen Afriyie en zijn bondgenoten gekeerd.

Lees meer >>

Cov succ 13

Cultuur onder Vuur bracht in 2017 een uniek lespakket over Sinterklaas en Zwarte Piet uit, die kinderen in aanraking brengt met de rijkdom van deze Nederlandse christelijke tradities.

Lees meer >>

Frans timmermans on

Cultuur onder Vuur had in 2023 de primeur dat Frans Timmermans in Maastricht een huis met energielabel G heeft gekocht, terwijl hij huiseigenaren aan de warmtepomp wil dwingen. Ongehoord Nederland confronteerde Timmermans met dit feit, waarna de salonsocialist zichzelf te kijken zette met wazige antwoorden als 'Ik kwam er amper'.

Lees meer >>

Header petitie aardgasverbod

Cultuur onder Vuur nam in 2018 het voortouw in de strijd tegen het aardgasverbod. Met succes: een totaalverbod op aardgas is uit het regeerakkoord van kabinet-Rutte IV.

Lees meer >>>

Banner md donaties

Deel in deze successen en word ook Vriend van de Nederlandse Cultuur! Lees meer >>

Wat anderen zeggen over Cultuur onder Vuur

Ik ben trots op hetgeen wat Cultuur onder vuur doet voor volk en vaderland! Voor zover ik kan zal ik dit blijven steunen!

Mevr. I.P. uit Wijchen

Eindelijk heb ik het gevoel dat ik mijn frustratie en verbijten over het in meerdere opzichten afglijdend Nederland en Europa, kan omzetten in daden, iets kan bijdragen. Ik ben dan ook ontzettend blij dat ik in aanraking ben gekomen met de campagne Cultuur onder Vuur en zal op mijn beurt uw site onder de aandacht brengen van wie het maar wil horen of lezen. Ik wens u ongelooflijk veel succes met uw inspanningen en acties. Weet u gesteund!

Dhr. S. uit Den Haag

Gaan jullie alsjeblieft door met het o zo noodzakelijke werk om ervoor te zorgen dat onze kinderen, kleinkinderen en de generaties daarna nog in een leefbare wereld kunnen leven. Super bedankt voor jullie fantastische werk!

Dhr. G. uit Zwaag

Uw doelen zijn mij uit het hart gegrepen, ik had het eigenlijk al opgegeven, maar de hoop is weer een beetje terug.

Dhr. J. uit Heemstede

Hoge waardering voor jullie werk tegen de linkse indoctrinatie. Alle lof voor jullie moed en volharding!

Dhr. T. uit Ospel

Mijn man en ik zijn u (en de uwen!) enorm dankbaar en hebben veel respect voor al het werk dat u verzet om ons land, onze cultuur en onze burgers te behoeden voor die vreselijke ellende.

Mevr. V. uit Bellingwolde

Uiteraard steunen we jullie. Wij hebben veel respect voor wat jullie doen. Jullie zijn onze stem en nog van zoveel meer Nederlanders. Ga door met het goede werk. Jullie worden enorm gewaardeerd door velen. - Mevr. L. v.d. K.

Nogmaals bedankt voor die prachtige [Cultuur onder Vuur] kalender! De mooiste kalender die ik ooit heb gehad. En ik ben 57 jaar. - dhr. R.B.

Dank voor uw hulp en zegen over jullie goede werk. Het is heerlijk dat er mensen zijn die zich inzetten om de sloop van Nederland tegen te gaan en we steunen u zoveel mogelijk. We hebben erg genoten van de lesbrief en poster van zwarte Piet en Sinterklaas. Super mooi! De poster op ons feest opgehangen en Pietendiploma’s uitgedeeld. Helemaal leuk. - Mevr. M. v.d. W.

Ik heb net jullie Nieuwsbrief van december ontvangen. Het geeft me een iets positiever gevoel over de toekomst van Nederland. Maar met name wil ik graag even zeggen dat ik erg dankbaar ben dat er mensen zijn zoals jullie die zich hard willen maken voor deze zaken. In veel gevallen misschien ondankbaar werk maar het feit dat jullie inmiddels 270.000 leden hebben zegt hoeveel mensen bepaalde zaken in dit land spuug- maar dan ook echt spuugzat zijn. Ik wens jullie het allerbeste toe en een gelukkig nieuwjaar. - Dhr. C. uit Amsterdam

Dank voor uw inspiratie en inspanningen om te doen aan échte journalistiek gebaseerd op waarheidsvinding. - Dhr. M.J.

Uw publicatie [Islam en de zelfmoord van Westen] is een onovertrefbaar historisch EN feitelijk zeer professioneel onderbouwd "hoogstandje". Voor de "historici" onder ons is Uw boek een "openbaring". - Dhr. W. uit IJsselstein

Doneer