Christenvervolging

Christenen zijn de meest vervolgde minderheid ter wereld. Terwijl het Westen wegkijkt, lijden de volgelingen van Christus in stilte.

De islam is de hoofdschuldige

De christenvervolging komt vooral door de islam, die altijd op vijandige voet heeft gestaan met het christendom. In Afrika slacht Boko Haram christelijke kerken en scholen af. In Pakistan ontvoeren moslims christenmeisjes om ze te dwingen tot een huwelijk. In het Westen is de gangsterislam een fenomeen geworden, waarbij criminele bendes hele stadsdelen onleefbaar maken. Dan zwijgen we nog over de terroristische aanslagen op kerken.

Communistische regimes

Een tweede factor is het communisme. Communistische regimes als Noord-Korea en China vervolgen op grote schaal christenen. Droevig genoeg met medeweten en zelfs medewerking van het Vaticaan, zoals in het geval van China.

Het Westen kijkt weg

Het Westen is gestempeld door het christendom en zou bijzonder begaan moeten zijn met het lot van christenen in de wereld. Toch is er maar bitter weinig aandacht voor in de media. Die zijn te druk met de vermeende 'vervolging' van lhbt-activisten, activisten die vaak door miljardairs als George Soros betaald worden.

Uitgelicht

Artikelen

Alle artikelen

Publicaties

Alle publicaties

Islam en de zelfmoord van het Westen

Een onthullend boek over de ware aard van de islam

U bent onmisbaar in deze strijd.

Zorg dat u niets over dit thema mist.