Frans Timmermans

“Wees blij, koester dat probleem! Maak het groter. Dan kun je er nog jaren plezier van hebben!” Deze uitspraak uit 2007 is een perfecte samenvatting van de politieke filosofie van Frans Timmermans.

Frans Timmermans

De GroenLinks-PvdA-leider zegt op te komen voor het klimaat. Wie dieper graaft ontdekt de onfrisse waarheid. Frans Timmermans lost geen problemen op, maar creëert ze. Daarbij is hij vooral uit op zijn eigen aanzien. Wie in de weg staat, wordt rücksichtslos terzijde geschoven. De veeltalige Limburger spreekt vooral één taal: die van de macht.

'De islam hoort al 2.000 jaar bij Europa'

Timmermans is enthousiast multiculturalist. Vooral de islamitische massa-immigratie draagt hij een warm hart toe. Tegen de Duitse tv loog hij glashard dat de islam al 2.000 jaar bij Europa hoort. Absurd gezien Mohammed in de zesde eeuw leefde. Bovendien heeft de islam altijd vijandig gestaan tegenover Europa en talloze Europeanen tot slaaf gemaakt in de Mediterraanse Zee.

Green Deal

Frans Timmermans was als Europees Commissaris de drijvende kracht achter de Green Deal. Dit is naar Amerikaanse voorbeeld een 'totale mobilisatie' tegen klimaatverandering, naar het model van de oorlogseconomieën van de Tweede Wereldoorlog. In de 'oorlogstoestand' tegen klimaat tellen privé-eigendom en persoonlijke vrijheid niet. De Europese Green Deal walst over lidstaten en burgers heen en regelt tot in de kleinste detail hun leven: zelfs het drinken uit een plastic rietje is verboden.

Agenda 2030

Deze Europese Green Deal wil Frans Timmermans nu naar Nederland brengen. Met nóg meer dwang; het verbod op de verkoop van benzine- en dieselauto's, door Brussel ingesteld voor 2035, moet vervroegd worden naar 2030. Dit jaartal is geen toeval. Timmermans onderschrijft expliciet de Agenda 2030, die alle politieke macht in globalistische handen legt. De Nederlandse burger blijft achter met lege handen.

Uitgelicht

Artikelen

Alle artikelen

Publicaties

Alle publicaties

Zwartboek Frans Timmermans

Het eerste boek dat de klimaatgreep van Frans Timmermans onthult!

U bent onmisbaar in deze strijd.

Zorg dat u niets over dit thema mist.