Zwartboek Frans Timmermans

Het eerste boek dat de klimaatgreep van Frans Timmermans onthult!

“Wees blij, koester dat probleem! Maak het groter. Dan kun je er nog jaren plezier van hebben!”

Deze uitspraak uit 2007 is een perfecte samenvatting van de politieke filosofie van Frans Timmermans. De GroenLinks-PvdA-leider zegt op te komen voor het klimaat, maar wie dieper graaft ontdekt de onfrisse waarheid.

Frans Timmermans lost geen problemen op, maar creëert ze. Daarbij is hij vooral uit op zijn eigen aanzien. Wie in de weg staat, wordt rücksichtslos terzijde geschoven.

Het Zwartboek Frans Timmermans is het eerste boek dat de volledige omvang van zijn machtsmanipulaties onthult en zijn klimaatagenda ontleedt.

Dit boek onthult:

  • Hoe Timmermans hij iedereen aan de warmtepomp wil, maar zelf in een oud herenhuis zit met cv-ketel.

  • Hoe Timmermans meent dat de islam "al 2.000 jaar" tot Europa behoort en dat "diversiteit de eindbestemming van de mensheid" is.

  • Hoe Timmermans doet alsof hij uit een arbeidersmilieu komt, terwijl zijn vader een hoge ambassadefunctie had.

  • Hoe Timmermans in Brussel en Den Haag een radicale klimaatagenda wil doordrukken met vliegtaksen, terwijl hij zelf door Europa vliegt.

Arthur van Amerongen over het Zwartboek op GeenStijl: "Goed nieuws voor de Frenske-watchers... Actueel en zeer treffend... Gedetailleerd uitgewerkt..."

Ja, stuur mij gratis Zwartboek Frans Timmermans

Aanhef: *
Uw gegevens worden verwerkt door Stichting Civitas Christiana, zodat wij u in de toekomst op de hoogte kunnen houden van onze campagnes. U hebt te allen tijde het recht uw gegevens in te zien, te wijzigen of te verwijderen. Stichting Civitas Christiana houdt zich in alle gevallen aan de eisen die de Uitvoeringswet Algemene verordening gegevensbescherming (UAVG) stelt. Privacybeleid.