Demografie

Decennialang hebben linkse mensen verkondigt dat overbevolking het grote probleem is. Achter deze 'zorg' zit een anti-menselijke ideologie, die de mensheid ziet als een kankergezwel dat van Moeder Aarde moet verdwijnen.

De mythe van overbevolking

Onder het mom van 'overbevolking bestrijden' is een cultuur gekweekt waarin kinderen vooral als last gezien worden. Die moeten voorkomen worden met de pil en 'afgebroken' worden met abortus. Wie meer dan twee kinderen krijgt wordt gezien als milieuvervuiler.

De realiteit van onderbevolking

Door de anti-kind cultuur is het geboortecijfer flink gedaald in het Westen. In Nederland krijgt een vrouw gemiddeld 1,55 kinderen. Dat is te laag om de bevolking in stand te houden. Als deze trend doorzet, zal Nederland op den duur uitsterven.

Elon Musk

Eén van de weinige bekende mensen die aandacht vestigt op de onderbevolking is de ondernemer Elon Musk. Wie wijst op het lage kindertal, wordt door links neergezet als voorstander van vrouwen als 'broedmachines'.

Links begint wél over demografie als dat immigratie bevordert

Nu massa's migranten zich aandienen, lijkt links als een blad in de wind om te slaan en de 'demografische winter' aan te grijpen om asielzoekers binnen te laten. Wederom wordt demografie misbruikt voor de radicale linkse agenda.

Authentieke christelijke gezinscultuur

De echte oplossing blijft evenwel een gezonde gezinscultuur en een waardering voor kinderen. Gedragen door een authentieke christelijke cultuur.

Artikelen

Alle artikelen

U bent onmisbaar in deze strijd.

Zorg dat u niets over dit thema mist.