De successen van Cultuur onder Vuur

Cov succ 14

Cultuur onder Vuur strijdt voor de Nederlandse christelijke cultuur, met 210.000 medestanders.

Cov succ 15

Cultuur onder Vuur bereikt steeds meer jonge mensen, die informatie inwinnen, met ons straatcampagne voeren en cursussen volgen over het verdedigen van onze cultuur.

Cov succ 2

Cultuur onder Vuur houdt de rug recht tegen bedreigingen en (fysieke) aanvallen van antifa en andere linkse groeperingen. Kalm en standvastig zetten we de verdediging van onze cultuur voort.

Lees meer >>

Cov succ 3

Cultuur onder Vuur verschijnt frequent in media als Algemeen Dagblad, de Volkskrant, De Telegraaf, Elsevier Weekblad en RTL over thema’s als Zwarte Piet en verplicht schoolbezoek aan moskeeën.

Cov succ 10

Cultuur onder Vuur publiceert rapporten en boeken over thema’s als Zwarte Piethaat en klimaatdwang. We verspreiden op grote schaal de feiten die de mainstream media negeren. We overhandigen rapporten aan Tweede Kamerlid om echte verandering te brengen.

Lees meer >>

Cov succ 1

Cultuur onder Vuur voert straatcampagnes waarmee we de publieke ruimte herwinnen op linkse actiegroepen. De gezonde waardering voor de eigen cultuur en waardering krijgt de ruimte op straat.

Lees meer >>

Cov succ 5

Cultuur onder Vuur organiseerde in 2019 het grootste conservatieve congres van Nederland, met meer dan 600 deelnemers.

Lees meer >>

Cov succ 6

Cultuur onder Vuur haalde in 2014 een record van 200.000 handtekeningen voor Zwarte Piet. De petitie werd aangeboden aan Eberhard van der Laan, burgemeester van Amsterdam.

Cov succ 7

Cultuur onder Vuur nam deel aan gesprekken over de toekomst van Zwarte Piet op het ministerie van Sociale Zaken. Onze petitie voor Zwarte Piet boden we aan aan minister Lodewijk Asscher.

Cov succ 8

Cultuur onder Vuur vestigde als eerste burgerbeweging de aandacht op de dreigende pensioenroof door de Europese Unie. Tegenwoordig krijgen onze waarschuwingen bijval van prominenten als ABP-voorzitster Corien Wortmann-Kool.

Lees meer >>

Cov succ 9

Cultuur onder Vuur publiceerde in 2018 het rapport Klassen op de knieën voor de islam. Dat toonde aan dat Nederlandse leerlingen gedwongen op excursie moeten naar moskeeën, waar ze moeten knielen en ‘bidden’ tot de islam. De Tweede Kamer greep dit rapport aan om een motie aan te nemen die in het openbaar onderwijs ouders het recht geeft hun kinderen weg te houden van de islamiserende excursies.

Lees meer >>

Cov succ 4

Cultuur onder Vuur vestigde als eerste de aandacht op de cultuurmarxistische agenda achter Nederlandse schoolboeken, die tot de linkse indoctrinatie van schoolkinderen leidt. Uitgevers van schoolboeken worden daardoor terughoudender met linkse ideologie in schoolboeken.

Lees meer >>

Cov succ 11

Cultuur onder Vuur ontmaskerde met het rapport Groen is het nieuwe rood de agenda van de Groene Lobby als een nieuwe vorm van socialisme, met klimaat als schaamlap voor een radicale aanval op het heilig recht op privé-eigendom.

Lees meer >>

Cov succ 12

Cultuur onder Vuur onthulde dat de Nederlandse overheid subsidie geeft aan de oorlog tegen Zwarte Piet door Jerry Afriyie en Nederland Wordt Beter. De Nederlandse publieke opinie heeft zich onderhand massaal tegen Afriyie en zijn bondgenoten gekeerd.

Lees meer >>

Cov succ 13

Cultuur onder Vuur bracht in 2017 een uniek lespakket over Sinterklaas en Zwarte Piet uit, die kinderen in aanraking brengt met de rijkdom van deze Nederlandse christelijke tradities.

Lees meer >>

Uit de achterban

Gaan jullie alsjeblieft door met het o zo noodzakelijke werk om ervoor te zorgen dat onze kinderen, kleinkinderen en de generaties daarna nog in een leefbare wereld kunnen leven. Super bedankt voor jullie fantastische werk!

Dhr. G. uit Zwaag

Uw doelen zijn mij uit het hart gegrepen, ik had het eigenlijk al opgegeven, maar de hoop is weer een beetje terug.

Dhr. J. uit Heemstede

Hoge waardering voor jullie werk tegen de linkse indoctrinatie. Alle lof voor jullie moed en volharding!

Dhr. T. uit Ospel

Ik ben trots op hetgeen wat Cultuur onder vuur doet voor volk en vaderland! Voor zover ik kan zal ik dit blijven steunen!

Mevr. I.P. uit Wijchen

Mijn man en ik zijn u (en de uwen!) enorm dankbaar en hebben veel respect voor al het werk dat u verzet om ons land, onze cultuur en onze burgers te behoeden voor die vreselijke ellende.

Mevr. V. uit Bellingwolde