'Islam en de zelfmoord van het Westen' toont de ware aard van de islam

'Islam en de zelfmoord van het Westen' toont de ware aard van de islam

THEMA'S:

Weet u nog waar u was op 11 september 2001? Menig Nederlander herinnert zich het nog goed hoe op deze zonnige nazomerse dag twee vliegtuigen zich in het World Trade Center boorden. Zoiets blijft je bij.

Nooit geleerd

Maar de lessen van 11 september lijken snel vergeten te zijn, of zelfs nooit geleerd. Althans bij de politiek-correcte bestuurders die gaan over het immigratiebeleid van Nederland. Zij houden de grenzen open voor immigranten uit islamitische landen, die er een geloof op nahouden dat haaks staat op onze christelijke beschaving.

Alle Kamerleden

Ter gelegenheid van twintig jaar 9/11 brengt de campagne Cultuur onder Vuur het boek Islam en de zelfmoord van het Westen van Luiz Sérgio Solimeo uit. Het boek is vanaf heden beschikbaar voor het grote publiek. De campagne Cultuur onder Vuur verzendt het ook naar trouwe donateurs en naar prominenten. Zo krijgen alle Eerste én Tweede Kamerleden een exemplaar. Zo tillen we het publieke debat naar een hoger niveau.

Islam en de zelfmoord van het Westen

Islam haat de Drie-eenheid

Want wat is er verheffend aan Islam en de zelfmoord van het Westen? Waarin onderscheidt het zich van andere boeken over de islam? Het boek van Solimeo is uniek in dat het raakt aan de essentie van de islam. Het is een antichristendom. De islam haat de Heilige Drie-eenheid, zozeer dat de islamitische geloofsbelijdenis daar één grote verwerping van is: "Er is geen god dan Allah..."

Oneindige oorlog tegen het Westen

Daarom voert de islam een oneindige oorlog tegen het christelijke Westen, zo toont Solimeo aan. De halve maan zal niet rusten voordat het kruis is gebroken. Dit is het centrale project van de islam, dat het 1.400 jaar geleden begon en vastbesloten is af te maken. Voor moslims is de samenleving pas 'goed' als er de alleenheerschappij van de sharia is gevestigd, de allesomvattende islamitische wet. Het sluieren van vrouwen is daarvan de gemakkelijkste eerste stap. Vandaar het islamitisch fanatisme rond de hoofddoek. Het is het startschot voor de omvorming van de samenleving volgens de sharia.

Ons antwoord op de islam

De inhoudelijke diepgang van dit boek tilt het publieke debat uit boven platitudes over de islam als gevaar voor de naaktstranden. Ons antwoord op de islam moet niet de lege vrijheid van het hedendaags liberalisme zijn; die is juist de oorzaak dat de islam zich breed kan maken in het Westen. Ons antwoord moet de vitale cultuur van de christelijke beschaving zijn: de geest van kruisvaarders als koning Lodewijk IX.

Toekomst van onvrijheid

Naïviteit tegenover de islam kunnen wij ons niet veroorloven. De prijs is een toekomst van onvrijheid, christenvervolging en culturele achterlijkheid. Daarom moeten we Nederlanders wakker schudden. Precies wat dit boek doet!

Islam en de zelfmoord van het Westen

Laatst bijgewerkt: 11 september 2021 11:19

Doneer