Lespakket Zwarte Piet & Sinterklaas

Het lespakket voor Zwarte Piet en Sinterklaas vertelt het ware verhaal over de schitterende traditie waarmee Nederlanders al sinds de diepe Middeleeuwen hun kinderen blij maken.

Het lespakket bestaat uit een lerarenhandleiding, drie leuke lessen, een Zwarte Piet-diploma en een kleurige poster van Sinterklaas en Zwarte Piet.

Het lespakket van Cultuur onder Vuur is allereerst bedoeld voor in de klas, als kant en klare methode om de misleidende propaganda tegen Zwarte Piet te corrigeren. Kent u een docent, wijs hem/haar dan op ons pakket.

Maar het lespakket is ook voor u, om aan uw eigen kinderen of kleinkinderen te geven, of gewoon omdat u het zelf graag in bezit heeft.

Ja, stuur mij gratis Lespakket Zwarte Piet & Sinterklaas

Aanhef: *
Uw gegevens worden verwerkt door Stichting Civitas Christiana, zodat wij u in de toekomst op de hoogte kunnen houden van onze campagnes. U hebt te allen tijde het recht uw gegevens in te zien, te wijzigen of te verwijderen. Stichting Civitas Christiana houdt zich in alle gevallen aan de eisen die de Uitvoeringswet Algemene verordening gegevensbescherming (UAVG) stelt. Privacybeleid.