Cultuur onder Vuur komt met Zwartboek Frans Timmermans

Zwartboek Frans Timmermans

Cultuur onder Vuur komt met Zwartboek Frans Timmermans

THEMA'S:

Frans Timmermans is de Spitzenkandidat van links bij de verkiezingen. Maar een kabinet onder zijn leiding zou desastreus zijn voor Nederland, zo laat het nieuwe Zwartboek Frans Timmermans zien.

Frans Timmermans

Het Zwartboek Frans Timmermans laat zien hoe de linkse leider het klimaat gebruikt om macht naar zich toe te trekken. Eerst vanuit Brussel met zijn Europese Green Deal. Dezelfde deal wil hij voor Nederland, maar dan in nóg hogere versnelling.

Klimaat-kruistocht

Frans Timmermans leidt de klimaat-kruistocht, met steeds radicalere plannen als een stoppen met kernenergie en een nóg sneller verbod (per 2030) van de verkoop van benzine- en dieselauto's. Onbetaalbare plannen die het privé-eigendom van Nederlanders ondermijnen.

Bestel Zwartboek Frans Timmermans - 2

Islamitische immigratie

Het Zwartboek Frans Timmermans legt ook de rol van Timmermans bloot in het aanjagen van de islamitische massa-immigratie. Met als dieptepunt de bizarre verklaring dat 'de islam sinds 2.000 jaar tot het Westen behoort'.

Anderen aan de warmtepomp, zelf lekker aan de aardgas

Het boek van Cultuur onder Vuur gaat ook in op de riante woonsituatie en het royale loon van Timmermans. Zo woont hij in een slecht geïsoleerde woning zonder warmtepomp, terwijl hij huiseigenaren aan de warmtepomp wil dwingen.

'Maak het probleem groter'

“Wees blij, koester dat probleem! Maak het groter. Dan kun je er nog jaren plezier van hebben!” Dit zei Timmermans in 2007 tegen Ronald Plasterk. Het is de perfecte samenvatting van zijn politieke filosofie. De veeltalige Limburger spreekt vooral één taal: die van de macht.

Nederlanders wakker schudden

Juist nu Nederland kampt met grote problemen als de energiecrisis, de bestaansonzekerheid en oorlogen, zou het rampzalig zijn als Timmermans in het Torentje komt. Daarom wil Cultuur onder Vuur Nederlanders wakker schudden.

Bestel snel!

Het boek trekt nu al veel bekijks. Onder andere GeenStijl schrijft erover: "Goed nieuws voor de Frenske-watchers... Actueel en zeer treffend... Gedetailleerd uitgewerkt..." Het Zwartboek Frans Timmermans vindt gretig aftrek. Bestel vandaag nog u gratis exemplaar:

Bestel Zwartboek Frans Timmermans - 2

Laatst bijgewerkt: 20 november 2023 16:30

Doneer