Cultuur onder Vuur lanceert nieuw boek: “Hoe winnen we de klimaatoorlog?”

Cultuur onder Vuur lanceert nieuw boek: “Hoe winnen we de klimaatoorlog?”

THEMA'S:

Trouwe donateurs kregen het al op de deurmat, maar sinds vandaag is het ook kosteloos beschikbaar voor alle belangstellenden: het nieuwe boek Hoe winnen we de klimaatoorlog? van de campagne Cultuur onder Vuur.

Totale klimaatstaat

De Groene Lobby wil van Nederland een totale klimaatstaat maken. Om aan de onwetenschappelijke waanideeën van de Groene Khmer te voldoen dient ons leven drastisch te moeten worden aangepast. Of het nu om energie, voedsel of reizen gaat, de klimaatactivisten hebben onze beschaving de oorlog verklaard.

Eeuwige principes en actuele voorbeelden

Het boek Hoe winnen we de klimaatoorlog? onthult de ware, marxistische agenda achter de klimaatideologie en ontkracht de leugens waarop deze is gestoeld. Vanuit de wetenschap en christelijke principes worden actuele en recente voorbeelden van klimaatdwang geduid, ontkracht en bestreden. Ook bevat het boek praktische handvatten om samen de klimaatoorlog te winnen.

De fragiele fundering van de Groene Lobby

In tegenstelling tot de groene wurggreep die de klimaatactivisten op de samenleving lijken te hebben, is hun huis op zand gebouwd. Als wij ons uitspreken, kunnen we ons met succes verweren tegen deze ideologie en gezamenlijk strijden voor een samenleving waarin de Nederlandse cultuur en zijn christelijke tradities centraal staan.

Bestel kosteloos de brochure Hoe winnen we de klimaatoorlog? hier:

Bestel "Hoe winnen we de klimaatoorlog"

Laatst bijgewerkt: 13 december 2022 06:42

Doneer