Wat een jaar! De successen van Cultuur onder Vuur in 2023

Rob Jetten, Sigrid Kaag, Hugo de Jonge, Mark Rutte, Sylvana Simons... In 2023 verlieten ze het podium of leden ze fikse nederlagen.

Wat een jaar! De successen van Cultuur onder Vuur in 2023

THEMA'S:

Cultuur onder Vuur heeft met honderdduizenden Nederlanders het verschil gemaakt in 2023. Voor onze waarden, onze cultuur, ons privé-eigendom. Dit jaar is onze inzet bekroond met een prachtige verkiezingsuitslag! Dit zijn de successen we behaalden voor de Nederlandse cultuur in 2023:

We streden tegen massa-immigratie

Met talloze artikelen over demografie, islamisering en asiel. Met tientallen billboards langs snelwegen. En onze petitie Stop de asielgolf. Nu! Het tij keert nu: Rutte IV viel op dit dossier, en Geert Wilders won flink met dezelfde boodschap: draai de migratiekraan dicht!

Linkse bedreigingen kunnen ons niet stoppen

We overwonnen bedreigingen van linkse activisten. Links ziet hoe de acties van Cultuur onder Vuur groeien. Antifa zélf noemt ons een “grote speler”. Daarom grijpt links naar geweld. Dankzij u kunnen we ons beveiligen en verdergaan!

Na Big Tech censuur, over op Telegram

WhatsApp cancelde ons, maar we stapten succesvol over naar Telegram. Daar krijgt een groeiend publiek onze nieuwsartikelen – zonder censuur.

Volg COV op Telegram

Veel getekende petities

We verspreiden via internet veel getekende petities tegen de stikstofdwang, het aardgasverbod en hoofddoeken bij het politie-uniform. Onze petitie tegen EU-pensioenroof is de grens van 100.000 handtekeningen voorbij.

Petitie aanbieden aan Kamer

Aan de Eerste Kamer boden we onze petitie tegen de pandemiewet aan. Daarmee verdedigden we grondrechten en vrijheden tegen hernieuwde pogingen om coronadwang in de wet te krijgen.

32.000 boeken verspreid

Uniek aan Cultuur onder Vuur is dat je kritische publicaties als Klassen op de knieën voor de islam en Groen is het nieuwe rood gratis kunt bestellen op onze website. We sturen onze boeken ook op aan alle Kamerleden. Pas vertelde een fractievoorzitter van een grote oppositiepartij ons dat onze publicaties “verplichte kost” zijn in de fractie.

Pensioenpetitie aan 400.000 Telegraaf-lezers

Bij De Telegraaf staken we onze pensioenpetitie in. In de zaterdageditie, met 400.000 abonnees. En we zien: bij de verkiezingen wonnen de partijen met kritiek op de linkse pensioenverkwanseling!

Stop Extinction Rebellion

Toen Extinction Rebellion de snelwegen blokkeerde, namen we het voortouw om het recht op privé-eigendom te verdedigen tegen deze klimaatdrammers. Onze petitie en artikelen gingen viraal. We onthulden als eerste in Nederland het patroon van geweld bij XR-acties én hoe XR betaald wordt door de co-eigenaar van de Nederlandse media.

Artikel financiering Extinction Rebellion

Aanschuiven bij Ongehoord Nederland

We kwamen wel vier keer op landelijke tv bij Ongehoord Nieuws, de nieuwsshow van Ongehoord Nederland. Over Extinction Rebellion, maar ook over de pandemiewet en Hugo de Jonge. Zo bereiken we een miljoenenpubliek met onze boodschap over de verdediging van de Nederlandse cultuur.

Veelbesproken Starterspakket voor Kamerleden

Aan ALLE Kamerleden stuurden we na beëdiging ons Starterspakket. Tientallen Kamerleden spraken erover, waaronder Frans Timmermans. Landelijke media als RTL Nieuws en Nederlands Dagblad schreven erover.

Lees ook: Geweten wordt aangesproken: pro-abortus politici vallen over onze pop van ongeboren kind

Zwartboek Frans Timmermans

We publiceerden het Zwartboek Frans Timmermans, dat de klimaatgreep van de linkse leider onthult. “"Goed nieuws voor de Frenske-watchers... Actueel en zeer treffend... Gedetailleerd uitgewerkt..." schreef Arthur van Amerongen erover op GeenStijl. Vandaag Inside én Ongehoord Nieuws gebruikten ons zwartboek om kritische vragen af te vuren op Timmermans, in de beslissende week voor de verkiezingen.

Primeur: Timmermans woont in huis met energielabel E

We hadden een primeur! Na een tip van een donateur ontdekten we dat Timmermans in een Maastrichts herenhuis woont uit 1910, met energielabel E. Terwijl hij Nederland aan de warmtepomp wil dwingen!

Virale artikelen en video's

Ons artikel en video hierover gingen viraal. 286.000 mensen lazen onze artikelen over Timmermans, 104.000 zagen het op YouTube!

Bestel Zwartboek Frans Timmermans - 2

Frans Timmermans in het nauw gedreven

Reporter Jonathan Krispijn van Ongehoord Nieuws confronteerde Frans Timmermans met deze feiten op de avond vóór de verkiezingen. Timmermans was zichtbaar in het nauw gedreven. Foetsie was zijn gekoesterde imago van ‘grand statesman’! De linkse leider verloor de volgende dag flink in de verkiezingen.

Tientallen billboards tegen massa-immigratie

We huurden tientallen billboards tegen de pandemiewet én tegen de massa-immigratie. Langs snelwegen in heel Nederland. Daarmee bereikten we miljoenen mensen. Hotelketen Van der Valk weigerde ons, want zij verdienen goudgeld aan de opvang van asielzoekers, maar andere billboardeigenaren sprongen in de bres!

Bezoekersaantallen website cultuur onder vuur

Cultuur onder Vuur doorbreekt de magische grens van één miljoen websitebezoekers!

Meer dan een miljoen unieke websitebezoekers!

We verbeterden onze website. Die wordt nu vaker gevonden via Google. En we publiceerden meer artikelen dan ooit tevoren! Waardoor we in 2023 de grens van 1 MILJOEN unieke websitebezoekers passeerden op onze website!

Alles is mogelijk dankzij donateurs

Zo kunnen we nog even door gaan. We kijken terug op een intensief jaar. We hebben veel gedaan. En dat met 0 euro subsidie. Cultuur onder Vuur wordt 100 PROCENT gedragen door de giften van trouwe medestanders. Daarom – heel hartelijk dank aan een ieder die ons gesteund heeft in 2023.

We staan niet alleen!

Onze donateurs maken het verschil voor onze gedeelde missie – de verdediging van de Nederlandse cultuur. Ze maken het verschil voor alle Nederlanders die bemoedigd worden door de inzet van onze burgerbeweging. Zij weten: ik sta niet alleen!

  • Eindelijk heb ik het gevoel dat ik mijn frustratie en verbijten over het in meerdere opzichten afglijdend Nederland en Europa, kan omzetten in daden, iets kan bijdragen. Ik ben dan ook ontzettend blij dat ik in aanraking ben gekomen met de campagne Cultuur onder Vuur en zal op mijn beurt uw site onder de aandacht brengen van wie het maar wil horen of lezen. Ik wens u ongelooflijk veel succes met uw inspanningen acties. Weet u gesteund! (Dhr. S. uit Den Haag)
  • Ik ben verheugd dat er mensen zoals U bestaan. Mensen die oprecht strijden om te behouden wat er is opgebouwd. (Dhr. G. uit Zwolle)
  • Ik ben zeer, zeer dankbaar dat er iemand in Nederland is opgestaan om een tegengeluid te geven tegen de afbraak van de Nederlandse christelijke normen en waarden. (Mevr. O. uit Nieuw-Amsterdam)
  • Gaat u alstublieft door; uw site is een levensader voor veel mensen geworden. Ik bewonder uw doorzettingsvermogen. (Dhr. B. uit Zuidhorn)

Gezonde principes terugbrengen in het publieke debat

De verkiezingsnederlaag van Frans Timmermans, het vallen van Rutte IV op migratie, het overleven van Zwarte Piet, het ontmaskeren van Extinction Rebellion… Onze donateurs hebben eraan meegewerkt. Dank daarvoor! Hun steun brengt gezonde principes terug in het publieke debat: Grip op de landsgrenzen... zeggenschap over eigen privébezit... waardering voor Zwarte Piet en andere tradities.

Samen strijden

Samen geven we Nederlanders hoop. Niet de woke waanzin moet de norm zijn, maar de traditionele principes van onze Westerse christelijke beschaving. Samen houden we Haagse politici scherp. Samen inspireren we Nederlanders tot de strijd. We leunen niet achterover terwijl de Timmermans-types en VVD-tassendragers ons geliefde land naar de vernieling helpen. We STRIJDEN – tot we de overwinning behalen. De overwinning haalbaar is, als we nu doorzetten. En doorzetten, dat is wat ik als campagneleider in 2024 wil doen.

Nieuwe acties in het nieuwe jaar, maar eerst...

Kerst staat voor de deur. Ik ga uiteraard van dit feest genieten. In de kerk, in het gezin. Maar als campagneleider van Cultuur onder Vuur kijk ik al voorbij Kerst. Naar het nieuwe jaar. Ik heb al een heel aantal plannen op een rij. Ik vertel u spoedig meer. Eerst – geniet van de Kerstvreugde. Daarom – alvast een gezegend Kerstfeest. En – DANK U WEL!

Laatst bijgewerkt: 26 december 2023 07:36

Doneer