Minister, stop klimaatgeweld! Treed nu op tegen Extinction Rebellion

Minister, stop klimaatgeweld! Treed nu op tegen Extinction Rebellion

Extinction Rebellion wordt met de dag een groter gevaar voor Nederland:

  • De klimaatactivisten blokkeren al weken de A12. Een strafbaar feit dat veel werkende Nederlanders hindert. De politie legt XR geen strobreed meer in de weg.

  • Extinction Rebellion stelt Rabobank een ultimatum. De bank moet geen boeren meer financieren. Alsof onze boeren door de stikstofdwang al niet genoeg dwarsgezeten worden!

  • Als Rabobank niet gehoor geeft aan de XR-eisen, gaan de klimaatactivisten bankfilialen sluiten. In Engeland zien we hoe dat gebeurt: met beitels en hamers rammen XR-demonstranten de ramen van banken in!

Het doel van XR: een totale klimaatrevolutie ontketenen, "waarbij er sommigen zullen sterven", aldus oprichter Roger Hallam.

Extinction Rebellion is ronduit communistisch. Oprichter Stuart Basden: "Ik ben hier om te zeggen dat XR niet over het klimaat gaat. De ineenstorting van het klimaat [is veroorzaakt door] de Europese 'beschaving'".

Kortom: XR wil een totale vernietiging van onze beschaving, onze cultuur, ons privé-eigendom!

De Britse politie heeft XR dan ook op de terreurlijst gezet. Met goedkeuring van toenmalig minister Priti Patel.

Het is hoog tijd dat haar Nederlandse collega-minister Dilan Yeşilgöz hetzelfde doet.

Als minister van Justitie moet Dilan Yeşilgöz optreden tegen Extinction Rebellion, met haar politie- en veiligheidsdiensten. In het belang van burgers én onze beschaving.

De overgrote meerderheid van de Nederlanders zal haar dankbaar zijn!

Lees meer