Starterspakket van Cultuur onder Vuur helpt kersverse Kamerleden op weg

Het Starterspakket voor de Tweede Kamerleden.

Starterspakket van Cultuur onder Vuur helpt kersverse Kamerleden op weg

Cultuur onder Vuurt stuurt aan alle 150 Tweede Kamerleden een Starterspakket. Zo kunnen zij een vliegende start maken met het verdedigen van Nederland tegen klimaatdwang, islamisering en socialisme.

De kiezer maakt duidelijk: géén links gedram

De verkiezingen van 22 november hadden een historische uitslag. Luid liet de kiezer weten géén links gedram meer te willen. Nu is het aan de Tweede Kamerleden om die wens vorm te geven in beleid. Dat kunnen ze vanaf woensdag 6 december doen. Op die dag worden alle Kamerleden beëdigd.

De prioriteiten helder op een rij

Cultuur onder Vuur helpt de Kamerleden op weg met het Starterspakket. Dat bevat publicaties als het Zwartboek Frans Timmermans en Klassen op de knieën voor de islam. Het pakket bevat ook een brief. Dat zet voor de drukbezette Kamerleden overzichtelijk de prioriteiten op een rij. We noemen:

Bestel Zwartboek Frans Timmermans - 2

Geert Wilders scherp houden

Met het Starterspakket zet Cultuur onder Vuur blijvend druk op politiek Den Haag. Dat is hard nodig. Naast het gevaar van een linkse coup in de vorm van een kabinet-Timmermans, is er de kans dat Wilders zwicht voor het compromis en de grenzen openlaat. Precies wat Italië is overkomen onder Giorgia Meloni. Daarom houden we ook Wilders cum suis scherp.

Kersverse Kamerleden moeten de waarheid weten

Vooral bij BBB, NSC en PVV zijn er talloze Kamerleden die van buiten politiek Den Haag komen. Zij weten vaak niet hoe het werkelijk zit met de Turkse infiltratie van moskeeën in Nederland en met de linkse indoctrinatie op scholen, waar Cultuur onder Vuur unieke rapporten over gepubliceerd heeft. De mainstream media zwijgt erover. Cultuur onder Vuur zet de schijnwerper op de linkse manipulaties. Zo helpen we Kamerleden op weg naar een nieuwe politiek die de Nederlandse christelijke cultuur koestert en bevordert.

Laatst bijgewerkt: 14 februari 2024 10:37

Doneer