Thema: Gender

"Man en vrouw schiep Hij hen", lezen wij in het Bijbelboek Genesis. Dit fundamentele Scheppingsfeit wordt door links geloochend.

Gender is een lettersoep

Woke-links heeft in de afgelopen decennia een hele lettersoep gemaakt van gendervarianten. Je kunt non-binair zijn, maar ook queer en transgender. De gemene deler is de verwerping van de gegeven Scheppingsorde.

Paarse Vrijdag

Op scholen is een ware genderindoctrinatie ontstaan. Via schoolboeken maar ook projecten als Paarse Vrijdag en Week van de Lentekriebels krijgen kinderen leugens mee over gender en seksualiteit. Lhbt-activisten als Pim Lammers willen niets liever dan andermans kinderen indoctrineren.

Oorlog tegen het gezin

Genderideologen meenemen dat traditionele geslachtsrollen onderdrukkend zijn. Je kunt daardoor niet gelukkig zijn in een normaal huwelijk met kinderen. Daarom voeren de wokisten een niet aflatende oorlog tegen het traditionele gezin.

Constante propaganda met gender

De seksuele perversies die genderideologen prediken zijn afschuwelijk. Niemand wenst die hun kinderen toe. Daarom moeten genderideologen aan constante propaganda doen met regenboogvlaggen en regenboogzebrapaden. Alles om normaal te doen lijken wat abnormaal is.

U bent onmisbaar in deze strijd.

Zorg dat u niets over dit thema mist.