Advertentie in Algemeen Dagblad: Wilders, draai de asielkraan dicht!

Via de grootste krant van Nederland roept Cultuur onder Vuur op: Wilders, maak een einde aan de asielgolf!

Advertentie in Algemeen Dagblad: Wilders, draai de asielkraan dicht!

Geert Wilders, houd nu koers. Stop de massale immigratie! Dit beroep op de PVV-leider staat deze zaterdag in het Algemeen Dagblad. Cultuur onder Vuur plaatst de boodschap als advertentie om druk te zetten op de formatie. Den Haag moet in actie komen om de massa-immigratie te stoppen.

Wat staat er in de advertentie?

"Geert Wilders heeft de verkiezingen gewonnen," stellen we vast. "Het signaal van de kiezer is helder: de asielinstroom moet fors omlaag."

Linkse sabotage dreigt

"Nu moet de PVV een coalitie vormen. Daarbij kunnen andere partijen de formatie misbruiken om Wilders’ agenda te saboteren. Zo dreigen we wéér een links-liberaal kabinet te krijgen, dat de grenzen openhoudt."

Beroep op de PVV-leider

We sluiten af: "Cultuur onder Vuur doet een beroep op de PVV-leider: houd uw rug recht en draai de asielkraan dicht. Teken de petitie en moedig Geert Wilders aan de Nederlandse cultuur te redden!"

Petitie Wilders houd koers

Wat willen we bereiken met de advertentie?

Wilders staat onder intense druk om zijn kritiek op de islamitische immigratie los te laten. Het gevaar dreigt van een 'rechts kabinet' dat in de praktijk links beleid voortzet, zoals Giorgia Meloni in Italië. Denk ook aan de Britse Conservatieven, die al jaren aan de macht zijn maar ook na Brexit de grenzen wagenwijd open laten staan.

Grote meerderheid wil minder instroom

Door steun te mobiliseren voor Wilders' migratiestandpunt houden we de formatie op koers richting een drastische vermindering van de immigratie. Een wens die door 76 procent van de Nederlanders gedeeld wordt.

We moeten Wilders scherp houden

Tegelijk willen we van rechterzijde Wilders scherp houden. De Wille zur Macht mag niet de overhand krijgen. Dat zou namelijk resulteren in nóg meer Ruttiaans beleid van massale immigratie. Cultuur onder Vuur is partijpolitiek onafhankelijk en heeft als doel niet het tevredenstellen van politici, maar het herstellen van de Nederlandse cultuur.

Lees ook: De echte uitdaging van Geert Wilders na het winnen van de verkiezingen

Onze visie op immigratie

Meer dan 400.000 immigranten kwamen Nederland binnen in 2022. Dat is onhoudbaar, zo dringt zelfs in ambtelijke gremia door. Een versobering van de opvang en streng terugzendbeleid naar Deens model zou zeer helpen. Toch is dat niet genoeg. Er moeten meer Nederlandse kinderen geboren worden, anders sterven we op den duur uit, waarschuwt nota bene Elon Musk in een tweetwisseling met Geert Wilders.

Maak onderscheid tussen migranten

Tussen immigranten moet er verschil gemaakt worden. Natuurlijk tussen de Franse ingenieur die hier drie jaar werkt en de ongeletterde Eritreeër die hier permanent een uitkering komt trekken.

Het probleem van de islam

Maar we moeten ook onderscheid maken tussen de islam en het christendom. Vervolgde christenen dienen voorrang te krijgen. Moslimmigranten hebben daarentegen een overtuiging die uiterst vijandig tegenover onze Westerse christelijke cultuur staat.

Lees ook: 8 oplossingen die de massa-immigratie echt indammen

Laatst bijgewerkt: 2 maart 2024 11:09

Doneer