Extinction Rebellion trekt spoor van vernieling. Wanneer legt Timmermans verantwoording af?

De bekladdingen door Extinction Rebellion bij Christenen voor Israël in Nijkerk. Bron afbeelding: Christenen voor Israël.

Extinction Rebellion trekt spoor van vernieling. Wanneer legt Timmermans verantwoording af?

Extinction Rebellion heeft zondag op meerdere plekken vernielingen aangericht. GroenLinks-PvdA steunt deze gewelddadige beweging actief. Wanneer gaat Frans Timmermans excuses aanbieden?

Extinction Rebellion

Trots deelt Extinction Rebellion zijn vernielspoor op X. Bij het Nationaal Militair Museum gooiden de klimaatactivisten chemicaliën in de vijver om het water rood te doen kleuren. Wel zo milieuvriendelijk. Bij het kantoor van Christenen voor Israël blokkeerden zij de ingang. Extinction Rebellion spoot graffiti op de stoep en de deur van het centrum.

Bestel "Hoe winnen we de klimaatoorlog"

Klimaatactivisten zijn uit op de vernietiging van onze beschaving

Extinction Rebellion hamert op het “vreedzaam” karakter van acties. De realiteit is er een van vernieling, geweld en intimidatie. Dit is in lijn met hun agenda om de Westerse christelijke beschaving met de grond gelijk te maken en te vervangen met een eco-communisme.

Alles is de schuld van Westers kolonialisme

“De afbraak van het klimaat is een symptoom van een giftig systeem,” zo legt XR-oprichter Stuart Basden uit, “verergerd toen de Europese 'beschaving' over de wereld werd verspreid door wreedheid en geweld gedurende de laatste 600 jaar van kolonialisme.” Basden werd in 2023 door de Britse rechter veroordeeld tot twee maanden gevangenisstraf voor vernieling.

Lees ook: 13 redenen om de A12-blokkade van Extinction Rebellion te verbieden

Klimaatactivisten op de barricades voor Hamas...

Extinction Rebellion wil met de vernielingen van zondag de aandacht vestigen op de “onderdrukking van Palestijnen” en “de genocide in Gaza”. De Hamasterroristen krijgen kennelijk de vrijbrief van Extinction Rebellion om het milieu te vervuilen met hun raketten.

... En voor transgenderisme

Hebben we nog meer bewijs nodig dat het klimaatactivisme helemaal niet om het redden van de aarde gaat, maar om het vernietigen van de christelijke beschaving? Door niet alleen Hamas te steunen, maar ook transgenderisme te promoten en Zwarte Piet te bestrijden?

Lees ook: Extinction Rebellion bindt de strijd aan met Zwarte Piet: de Revolutie vormt één front

PVV op het matje geroepen

Politiek Den Haag wordt al weken gegijzeld door inhoudsloze debatten over welke woorden je mag gebruiken om de ontwrichtende massa-immigratie te beschrijven. De PVV moet constant verantwoording afleggen voor deze of die woorden.

Frans Timmermans moet verantwoording afleggen

Maar wanneer gaat GroenLinks-PvdA verantwoording afleggen voor de daden van Extinction Rebellion? Wanneer tweet Frans Timmermans een heldere veroordeling? In november nog riep GroenLinks-PvdA haar leden op om mee te doen aan een demonstratie van Extinction Rebellion.

Bestel Zwartboek Frans Timmermans - 2

Groen geweld en GroenLinks zijn nauw verbonden

De gewelddadige en terroristische onderwereld van klimaatlinks activisme is innig verstrengeld met de bovenwereld van de partij GroenLinks. De GroenLinks-wethouder die direct na Volkert van der Graaf’s moord op Pim Fortuyn zorgde dat belastende informatie verwijderd werd, is slechts het tipje van de ijsberg.

Laatst bijgewerkt: 8 juli 2024 16:16

Doneer