Waarom steunt Extinction Rebellion Hamas en transgenderisme?

Extinction Rebellion projecteert de Palestijnse vlag op de Domtoren in Utrecht.

Waarom steunt Extinction Rebellion Hamas en transgenderisme?

Extinction Rebellion heeft de Palestijnse vlag geprojecteerd op de Euromast in Rotterdam en de Utrechtse Domtoren. Daarmee spreken de klimaatactivisten hun steun uit voor de terreurgroep Hamas.

Extinction Rebellion wil Netanyahu in de gevangenis

Met de actie wil Extinction Rebellion de Nederlandse overheid bewegen tot inzet voor de Palestijnse onafhankelijkheid. Daarnaast eist de groep dat de Israëlische premier Netanyahu voor het Internationaal Strafhof gedaagd wordt voor oorlogsmisdaden.

Naast klimaat ook 'antiracisme', 'migrantenrechten' en lhbt

Het is niet de eerste keer dat XR zich uitlaat over andere zaken dan klimaat. De beweging bepleit “migrantenrechten” en zoekt toenadering tot het ‘antiracisme’ van Jerry Afriyie en Mitchell Esajas met het initiatief “Rebels of Colours”. Nog uitgesprokener is de steun van Extinction Rebellion voor de lhbt-ideologie. Regenboogvlaggen met het XR-logo erop zijn overal te zien op demonstraties.

Artikel financiering Extinction Rebellion

'Extinction Rebellion gaat niet over klimaat'

Op sociale media stellen mensen de vraag of Extinction Rebellion zich niet beter op het klimaat kan richten. Maar XR-medeoprichter Stuart Basden is helder: “Ik ben hier om te zeggen dat XR niet over het klimaat gaat.” Het gaat over een “giftig systeem”, namelijk de “Europese ‘beschaving’” die over de wereld verspreid is door het kolonialisme.

Klimaatbeweging streeft naar het primitief-tribaal leven

Daarom zet Extinction Rebellion zich ook in voor de ‘bevrijding’ van inheemse volkeren. Die vereren heidense goden en leven ‘dicht bij de natuur’. De Indianen beantwoorden aan wat de Braziliaanse professor Plinio Corrêa de Oliveira heeft aangewezen als het hoogste linkse ideaal: het primitief-tribaal leven. Dit ideaal vloeit logischerwijs voort uit het marxisme, zo laat de Amerikaanse publicist James Bascom helder laat zien.

F8 OQU v WMA Ah3d B

Een afbeelding van het Extinction Rebellion-account op XR. 'Pachamama' is een heidense godin die afgelopen jaren wordt ingezet om de katholieke godsdienst in Latijns-Amerika te bestrijden.

XR is uit op de totale vernietiging van onze beschaving

Extinction Rebellion is ten diepste een rebellie tegen de beschaving. Alles wat die beschaving afbreekt krijgt de lof van XR. Het verklaart waarom homoseksuele activisten van XR borden vasthouden met “Free Palestine”, terwijl het zonneklaar is dat Hamas hen van de flat zou gooien. Ogenschijnlijke tegengestelde doelen vinden elkaar in één Luciferiaans ideaal: de totale vernietiging van de Westerse christelijke beschaving.

Lees ook: Geweld dreigt: Extinction Rebellion chanteert Rabobank met ultimatum

Laatst bijgewerkt: 10 januari 2024 16:55

Doneer