Amsterdam islamiseert: boa’s mogen hoofddoek dragen, stadsbestuur viert Ramadan

Een Amsterdamse agente met hoofddoek, nadat Pieter-Jaap Aalbersberg pleitte voor het toelaten ervan. Via de boa probeert islamofiel links alsnog hoofddoeken bij het politie-uniform te krijgen.

Amsterdam islamiseert: boa’s mogen hoofddoek dragen, stadsbestuur viert Ramadan

THEMA'S:

Amsterdamse boa’s mogen voortaan een islamitische hoofddoek dragen. Dat heeft burgemeester Femke Halsema besloten. Dat is nog niet alles: het gemeentebestuur viert dit jaar ook Ramadan. Deze verwelkoming van de islam door de overheid bedreigt de veiligheid van Nederlanders.

Druk vanuit islamitische en politiek-correcte kringen

Burgemeester Halsema gaat overstag na een jarenlange lobby vanuit islamitische en politiek-correcte kringen. De islampartij DENK en de politiefunctionarissen Pieter-Jaap Aalbersberg en Martin Sitalsing vinden elkaar in de wens dat ambtenaren een islamitische hoofddoek kunnen dragen. Bij de politie krijgen ze dat niet voor elkaar: na een succesvolle petitie van Cultuur onder Vuur stelde justitieminister Dilan Yesilgöz een expliciet verbod in. Nu probeert islamofiel links het via de boa.

Ahmed Marcouch

Arnhem is Amsterdam al voorgegaan. De Arnhemse burgemeester Ahmed Marcouch stond in 2023 al dezelfde dracht toe. De islamiet Marcouch laat zich inspireren door de Korangeleerde Said Qutb, de geestelijk vader van het Moslimbroederschap. Die schrijft het stapsgewijs islamiseren van Europa voor met ogenschijnlijk onschuldige maatregelen als het toelaten van een hoofddoek bij ambtenaren. Het einddoel is dat Europa het kruis verlaat en onder de halve maan komt.

Peiling buitenlandse financiering moskeeën

Gemeente nodigt u uit voor de Ramadan

De islamisering van Amsterdam gaat nog verder. Het stadsdeelbestuur Nieuw-West gaat de Ramadan vieren met een dialoogbijeenkomst. "We nodigen iedereen uit om de waarde van Ramadan te verkennen," schrijft de gemeente. Ramadan is immers "een tijd van reflectie, bezinning en spiritualiteit." (En van extra jihad, kortom: bomaanslagen.)

Ramadan is een farce

Verder van de werkelijkheid kan de gemeente bijna niet zitten. Ramadan is een farce. Vervolgde christenen die vluchten uit het Midden-Oosten vertellen ons dat menig moslim stiekem overdag eet en drinkt. Zelfs als zij de vasten, dan vreten zij zich 's nachts vol. Ramadan is nepvasten, waarbij begeerte niet overwonnen wordt (de bedoeling van het echte christelijke vasten, dat veertig dagen duurt, dag én nacht) maar hooguit uitgesteld tot gulzige bevrediging in nachtelijke schranspartijen.

Lees ook: Rutgers verplaatst Week van de Lentekriebels vanwege… de Ramadan

Hoofddoek mag wel, kruisje niet?

De Nederlandse overheid pretendeert neutraal te zijn. Heel doorzichtig spreekt Halsema van "religieuze uitingen", terwijl iedereen weet dat het hier draait om islamitische hoofddoeken. Christenen die hun geloof zichtbaar willen maken kunnen in de praktijk niet rekenen op vrijheid. De Amsterdamse tramchauffeur Mickel Aziz werd gewoon ontslagen, toen hij een kruisje droeg op zijn uniform.

Islamitische ambtenaren delen staatsgeheimen

Het fêteren van islamitische ambtenaren is risicovol. Niet alleen sanctioneert hun religie het liegen tegen 'ongelovigen', ook hebben zij vaker banden met de Turkse of Marokkaanse overheid. Recent kwam een analist van anti-terreurdienst NCTV, die nota bene onder leiding staat van islamknuffelaar Pieter-Jaap Aalbersberg - onder verdenking voor de lekken van staatsgeheimen aan Marokko.

Petitie Wilders houd koers

Terughoudendheid zou passen

Eerder deelde Faris K., een beveiliger van Geert Wilders, gevoelige informatie over de locatie van de PVV-leider, die nog altijd op islamitische dodenlijsten staat. Deze dreiging zou, samen met het argument dat Nederland nu eenmaal een door het christendom en niet door de islam gestempelde cultuur heeft, de overheid toch extra afkerig moeten maken van islamitische uitingen in de ambtenarij.

Laatst bijgewerkt: 17 februari 2024 06:02

Doneer