Rutgers verplaatst Week van de Lentekriebels vanwege… de Ramadan

Rutgers verplaatst Week van de Lentekriebels vanwege… de Ramadan

De Week van de Lentekriebels vindt elk jaar plaats aan het einde van maart, behalve in 2024. Eind maart valt namelijk de Ramadan. Daarom heeft organisator Rutgers besloten om een stap terug te zetten op de kalender en de jaarlijkse seksuele indoctrinatie ronde te verplaatsen naar 4 tot 8 maart.

De Week van de Lentekriebels

Ieder jaar aan het begin van de lente worden basisschoolkinderen in Nederland opgezadeld met seksueel expliciet ‘lesmateriaal’ van Rutgers. De zwaar gesubsidieerde stichting instrueert scholen om tijdens die Week van de Lentekriebels aandacht te besteden aan seksualiteit. Niet alleen voortplanting komt aan bod maar ook transgenderisme, zelfbevrediging en sexting

Lees ook: “Wat ben je bloot”, leest pedofilie-schrijver Pim Lammers aan kleuters bij NPO

"Geen seksuele gesprekken tijdens Ramadan"

Rutgers legt uit: "De Ramadan is een heilige maand voor moslims, gewijd aan vasten, geestelijk welzijn, bezinning en reflectie." Het is dan "ongebruikelijk" om over seksualiteit te spreken. Het is ook de maand waarin Moslims extra aanslagen plegen, voegen we ter volledigheid toe.

Voor ouders geen respect

"Het verplaatsen van de Week van de Lentekriebels gebeurt vanuit respect, begrip en gevoeligheid voor de diversiteit aan religieuze en culturele overtuigingen", aldus Rutgers. Wij betwijfelen dit. Rutgers toont geen respect, begrip of diversiteit voor religieuze overtuigingen die hun 'voorlichting' afkeuren. Wie zegt dat zelfbevrediging bij kinderen verkeerd is, wordt door Rutgers als "raar" bestempeld. Wie seksualiteit binnen het huwelijk tussen man en vrouw ziet, wordt door Rutgers consistent afgeschilderd als een bekrompen kwezel.

Petitie NPO Pim Lammers (GIG)

Waar is het respect voor het katholieke vasten?

Het 'respect' van Rutgers voor moslims die de Ramadan vieren, lijkt slechts een formaliteit. Katholieken krijgen deze erkenning niet. Van Aswoensdag (14 februari) tot Pasen (31 maart) is het vastentijd in de katholieke kerk, een periode van onthouding en gebed. Rutgers negeert de katholieken door hun perverse Week van de Lentekriebels in deze heilige maand te houden - een maand waarin het islamitische vasten slechts een verdraaid aftreksel is.

Ramadan is geen echt vasten

Wat maakt Ramadan dan zo verwrongen? Moslims moeten overdag vasten van vrijwel alles, op ademen na. Zelfs water drinken is verboden. Dit leidt vaak tot het niet kunnen werken gedurende de dag. Wie ooit heeft gewerkt in een callcenter met veel islamitische collega's, weet wat de Ramadan inhoudt: overuren maken. Want Mohammed, Ahmed en Fatima hebben zich massaal ziekgemeld.

Misplaatste eerbied voor de islam

Het meest verdraaide aspect van Ramadan is echter wat er 's nachts gebeurt. Zodra de zon ondergaat, begint het grote vraatzuchtfestijn. De schade van de dag wordt ruimschoots ingehaald, ook op seksueel gebied. De typisch links-liberale eerbied van Rutgers voor de islamitische 'kuisheid' tijdens Ramadan is dus volledig misplaatst.

Laatst bijgewerkt: 14 februari 2024 10:40

Doneer