Formatiedocument: nieuw kabinet wil “het strengste toelatingsregime voor asiel”

Gidi Markuszower van de PVV, hier in de Tweede Kamer, liep met opvallende documenten naar buiten na de onderhandelingen.

Formatiedocument: nieuw kabinet wil “het strengste toelatingsregime voor asiel”

Een onderhandelingsdocument onder de arm van PVV’er Gidi Markuszower geeft een inkijk in de plannen van het nieuwe kabinet. Dat wil het “strengste toelatingsregime voor asiel en het omvangrijkste pakket voor grip op [immigratie] ooit.”

Nederlands asielbeleid is zo lek als een mandje

Nederland heeft momenteel het zwakste toelatingsregime. We keuren wel 80 procent van de asielverzoeken goed. Ter vergelijking: Frankrijk en Duitsland zitten rond de 30 procent. Het hoge inwilligingspercentage komt doordat de IND veel asielzoekers het voordeel van de twijfel geeft.

Eric van der Burg

Daarnaast heeft demissionair staatssecretaris Eric van der Burg de poort verder opengezet voor Eritreeërs. Als zij geen zin hebben in dienstplicht, mogen ze naar Nederland komen, waar ze op de straten van Den Haag met honkbalknuppels en molotovcocktails hun etnische conflicten uitvechten.

Lees ook: Spreidingswet: dweilen, maar de kraan open laten staan

Asielzoekers dragen weinig bij

Massa-immigratie is goed, zo horen we steeds meer opiniemakers en beleidsmakers zeggen, want de bedrijven springen om arbeidskrachten. Deens onderzoek toont echter aan dat de groep immigranten uit het Midden-Oosten en Noord-Afrika netto geen bijdrage levert aan de schatkist. Zij zijn de belastingbetaler alleen tot last.

Schade aan de Nederlandse cultuur

De massa-immigratie schaadt de economie en veiligheid van ons land. Groter nog is de schade aan de Nederlandse cultuur, die gestempeld is door het christendom. De islamitische overtuiging van veel immigranten staat op vijandige voet met onze christelijke cultuur.

Wilders, houd koers!

Daarom dringt Cultuur onder Vuur met een petitie bij Geert Wilders aan op een stevige inperking van de asielinstroom. Onze boodschap is: Wilders, houd koers! Als de asielparagraaf uit dit onderhandelingsdocument in het regeerakkoord komt, dan hebben we ons doel bereikt.

Petitie Wilders houd koers

Gezond gezinsbeleid

Niet dat Nederland daarmee uit de gevarenzone is. Ons geboortecijfer is veel te laag om de huidige bevolking in stand te houden. Zodra de grenzen dicht zijn, moeten wij ook ons steentje bijdragen. Het is niet genoeg om alleen maar "grenzen dicht" te zeggen. We moeten terug naar een gezond beleid dat het gezin en de opvoeding van talrijke kinderen bevordert.

Laatst bijgewerkt: 7 mei 2024 20:39

Doneer