Cultuur onder Vuur steekt met nieuwe petitie Geert Wilders een hart onder de riem

Geert Wilders moet de asielkraan dichtdraaien.

Cultuur onder Vuur steekt met nieuwe petitie Geert Wilders een hart onder de riem

Wilders, houd koers! Géén compromis in de strijd tegen massa-immigratie. Met deze nieuwe petitie roept de campagne Cultuur onder Vuur de leider van de PVV op om de rug recht te houden in de kabinetsformatie.

Verkiezingsuitslag was glashelder

De verkiezingen van 22 november maakten glashelder wat Nederlanders willen: het dichtdraaien van de asielkraan. Maar de stemmen waren amper geteld, of links (waartoe ook het 'midden' behoort) lanceerde een nieuw offensief voor meer immigratie. Met als nieuwste dieptepunt de Spreidingswet.

Immigratie is opeens 'onontkoombaar'

In politiek en media wordt sinds de verkiezingen volop gesproken over de zogenaamde 'onontkoombaarheid' van meer arbeidsimmigratie. Nu de politieke wind zich tegen massa-immigratie keert, veranderen linkse opiniemakers hun verhaal: na ons jarenlang bang gemaakt te hebben voor overbevolking, zeggen ze nu dat er te weinig mensen in Nederland zijn om uitdagingen als vergrijzing het hoofd te bieden.

Petitie Wilders houd koers

Het ware motief van de immigrationisten

De verschuiving in het narratief verhult slecht de achterliggende reden. Die reden is dat massa-immigratie het middel van links is om onze Nederlandse soevereiniteit af te schaffen en de Nederlandse christelijke cultuur uit te wissen. De immigratie is nodig om de grenzeloze wereld te scheppen.

Geert Wilders

Geert Wilders hoeven we dit allemaal niet uit te leggen. Als geen ander in de Nederlandse politiek ziet hij wat er werkelijk gebeurt door de immigratie. Waarbij de PVV-leider goed oog heeft voor het specifieke gevaar van de islamitische instroom. De islam, zo ziet Wilders, staat altijd op vijandige voet met onze Westerse christelijke beschaving.

Lees ook: Laat de islamiseringskoorts niet te hoog oplopen

Zelfs binnen NSC en BBB zijn er tegenstanders

Maar Wilders wordt omgeven door tegenstanders. De haat van D66 en BNNVARA valt te verwachten. Maar ook aan wat de 'rechterzijde' van de politiek heet, leeft er weerstand. Ook binnen NSC en BBB gaan er stemmen op om vooral water bij de wijn te doen. De knieën worden nog weker onder de intense druk van NPO-haatcampagnes.

Gaan we op hetzelfde pad voort?

Als rechts buigt, dan zal een volgend kabinet Rutte's open grenzenbeleid voortzetten. Jaar na jaar komen dan honderdduizenden immigranten het land binnen. Binnen dertig jaar zal ons land onherkenbaar zijn door alle hoofddoeken en minaretten. Dit is niet het Nederland dat wij aan onze kinderen en kleinkinderen willen geven.

Wilders, houd koers!

Daarom is de campagne Cultuur onder Vuur een petitie gestart. Wij roepen Wilders op om koers te houden en de asielkraan dicht te draaien. Zet nu uw handtekening!

Laatst bijgewerkt: 25 januari 2024 12:05

Doneer