Ouderenwoningen moeten wijken voor asielopvang door GroenLinks-wethouder

Ouderen zijn de dupe van het GroenLinks-beleid, dat voorkeur geeft aan asielzoekers.

Ouderenwoningen moeten wijken voor asielopvang door GroenLinks-wethouder

THEMA'S:

De gemeente Den Haag zet een streep door ouderenwoningen in het leegstaande Haga Ziekenhuis. In plaats van senioren moeten er asielzoekers en statushouders komen te wonen.

Ziekenhuis zou ouderen moeten huisvesten

Het Haga Ziekenhuis staat sinds 2018 leeg. Vorig jaar kocht de gemeente het pand. Het doel was om daar ouderen te huisvesten. Door de vergrijzing is er een groeiende vraag naar woonruimte die geschikt is voor senioren.

GroenLinks-wethouder wil liever asielzoekers

De behoeften van Nederlandse ouderen zijn echter ondergeschikt aan de behoeften van asielzoekers. Daarom heeft GroenLinks-wethouder Mariëlle Vaver besloten om het ziekenhuis niet om te bouwen tot ouderencomplex, maar tot asielopvang.

Lees ook: Hoezo stikstof? GroenLinkser zet AZC in natuurgebied Zeeland

Ouderen krijgen stiefmoederlijke behandeling

Ouderen die kunnen terugkijken op een leven van hard werken, zuinig leven en meebouwen aan Nederland, krijgen van GroenLinks de stiefmoederlijke behandeling. Een land dat zo omgaat met zijn senioren is diep gezonken.

Asielzoekers eten uit de ruif die gevuld is door ouderen

En wat te denken van de asielzoekers? Het zijn meestal economische migranten, die hier komen om zich te verrijken met de sociale voorzieningen waaraan ouderen altijd netjes hebben afgedragen. De asielzoekers nemen bovendien een islamitische bagage mee, met alle terreurdreiging en straatoverlast van dien.

Laatst bijgewerkt: 11 juli 2024 20:30

Doneer