Frans Timmermans wil het doden van ongeboren kinderen in de Grondwet zetten

Frans Timmermans juicht het doden van ongeboren kinderen toe.

Frans Timmermans wil het doden van ongeboren kinderen in de Grondwet zetten

THEMA'S:

Frans Timmermans reageert enthousiast op de opname van abortus in de Franse grondwet. De leider van GroenLinks-PvdA wil dat Nederland dit voorbeeld volgt.

Frans Timmermans wil dat Nederland de Fransen volgt

Frans Timmermans complimenteert op X de Fransen, uiteraard in het Frans: de ijdeltuit laat geen gelegenheid liggen om zijn taalkennis tentoon te spreiden. “Frankrijk is het eerste land ter wereld dat het recht op abortus in de grondwet opneemt,” vervolgt hij. “Ik hoop dat Nederland snel volgt, te beginnen met abortus uit het Wetboek van Strafrecht verwijderen.”

Volg COV op Telegram

Timmermans ziet Grondwet als ideologisch instrument

De Grondwet moet burgers beschermen tegen de willekeur van de overheid. Timmermans ziet de constitutie als middel van de overheid om linkse opvattingen op te dringen aan burgers. Want reken maar dat een pro-abortus-grondwetsartikel gebruikt zal worden tegen de vrije meningsuiting van pro-life christenen.

Zelfbeschikkingsrecht

Waarom is links, Frans Timmermans voorop, dan zo enthousiast over de tragische dood van ongeboren kinderen? De GroenLinks-PvdA-website voert het zelfbeschikkingsrecht op: "Als je zwanger bent, dan bepaal jij wat er met jouw lichaam gebeurt."

Corona

Maar als we tijdens de coronacrisis één ding geleerd hebben, dan is dat links niet gelooft in lichamelijke zelfbeschikking. Tijdens de lockdowns mochten we niet bepalen wat er met ons lichaam gebeurde. We werden onderworpen aan het mondkapje, de coronatest en - als links haar zin had gekregen - de vaccinatiedwang.

Teken tegen de Week van de Lentekriebels

Linkse ideologie ziet kinderen als obstakel

De echte reden dat links enthousiast is over abortus en het zelfs in de Grondwet wil beitelen, is dat abortus de ultieme anticonceptie is. De Revolutie wil de mens richten op zijn eigen (seksuele) genot. Kinderen zijn daar een groot obstakel voor. Abortus is een laatste vangnet om die 'last' weg te nemen.

Abortus doodt mensen

De realiteit is: abortus doodt ongeboren kinderen die volwaardig mens zijn. Of je vijf weken of vijf jaar oud bent, of je twee centimeter of twee meter bent, het maakt niet uit: je bent een mens met recht op leven. Dat maakt het misdadig en barbaars hoe Frans Timmermans zich uitlaat over abortus.

Lees ook: Waar waren de huidige verdedigers van de Grondwet tijdens corona?

Doodstraf voor de onschuldige kinderen

De Franse pro-lifer Nicolas Tardy-Joubert wijst op de absurditeit van de Franse grondwetswijziging: “De doodstraf is afgeschaft voor schuldigen en zal opnieuw worden ingevoerd voor onschuldigen. Abortus wordt niet langer gezien als een tragedie, maar als een kans die met gejubel gevierd moet worden. Het is waanzinnig zo te denken.”

Nog net voor geboorte de schedel kraken

Door de grondwetswijziging wordt abortus in Frankrijk waarschijnlijk legaal tot en met de dag van de geboorte. Dus net voordat het kindje ter wereld komend, ademend en huilend en horend en voelend, mag de aborteur zijn schedel kraken en zijn ledematen uit de baarmoeder trekken. Is dit de wereld die Frans Timmermans wil?

Laatst bijgewerkt: 28 maart 2024 13:03

Doneer