Nine for News steunt de strijd van Cultuur onder Vuur tegen Frans Timmermans, stikstofdwang en WHO-pandemieverdrag

Nine for News ziet als Cultuur onder Vuur betrouwbare nieuwsbron en neemt geregeld artikelen over.

Nine for News steunt de strijd van Cultuur onder Vuur tegen Frans Timmermans, stikstofdwang en WHO-pandemieverdrag

Links valt op alle fronten onze cultuur en vrijheid aan. Met het WHO-pandemieverdrag, met stikstofdwang en de klimaatpolitiek van Frans Timmermans. Cultuur onder Vuur gaat de strijd aan, met steun van Nine for News.

Nine for News

Nine for News is één van de grootste alternatieve nieuwswebsites van Nederland. De website is kritisch over de coronamaatregelen en de macht van het World Economic Forum en de WHO. Dat sluit aan bij Cultuur onder Vuur, een burgerbeweging die precies tegen deze bedreigingen strijdt.

Frans Timmermans

Nine for News neemt dan ook geregeld artikelen over van Cultuur onder Vuur: tegen de verkwanseling van onze pensioenen door het linkse ABP. Tegen Frans Timmermans die Nederlandse boeren wil deporteren om ruimte te maken voor asielzoekers. Tegen het World Economic Forum van Klaus Schwab, dat de Nederlandse staat infiltreert.

Lees ook: Frans Timmermans: ‘Zet boeren het land uit zodat meer migranten het land in kunnen’

Corona

Het World Economic Forum verspreidt paniek en leugens over corona. Net als Nine for News heeft Cultuur onder Vuur vanaf het begin de extreme maatregelen aangeklaagd in de brochure De coronacoup, die gratis te verkrijgen is.

GeenStijl prijst Zwartboek Frans Timmermans

Cultuur onder Vuur heeft bewezen dat strijden tegen deze linkse aanvallen werkt. In de aanloop naar de Tweede Kamerverkiezingen van 22 november 2023 brachten we het onthullende Zwartboek Frans Timmermans uit. “Actueel en zeer treffend”, noemde Arthur van Amerongen het op GeenStijl. Dit boek kunt u GRATIS krijgen.

Bestel Zwartboek Frans Timmermans - 2

Huis van Frans Timmermans

Onze primeur dat warmtepomp-pusher Timmermans zélf in een Maastrichts herenhuis met energielabel E woont, ging viraal en werd door Ongehoord Nederland gebruikt om Timmermans het vuur aan de schenen te leggen.

Linkse media erkennen ons succes

Onze acties tegen Frans Timmermans hebben een belangrijke bijdrage geleverd aan zijn verkiezingsnederlaag. Dat constateert de linkse De Volkskrant in het artikel Hoe links de ideale zondebok werd (29 december 2023).

Linkse indoctrinatie in schoolboeken

Nog een succes van Cultuur onder Vuur is het onthullen van de linkse indoctrinatie op scholen. Ons rapport Schoolboeken: van informatie naar indoctrinatie is uniek in het volledig blootleggen van de D66- en GroenLinks-propaganda in het onderwijs. PVV, SGP en Forum voor Democratie namen het rapport in ontvangst.

Bestel het rapport over linkse indoctrinatie in schoolboeken

Nieuwe kabinet gooit het roer om

Het nieuwe kabinet gaat nu lesmethodes "neutraal" maken, vrij van "politieke inhoud". Ook gaat het linkse kerndoelen van het onderwijs herzien. Dit is een overwinning voor Cultuur onder Vuur, die het voortouw heeft genomen in de strijd tegen de linkse indoctrinatie.

Gesteund door groeiende groep

Ook het rapport Schoolboeken: van informatie naar indoctrinatie kunt u gratis bestellen op onze website. Dat kan omdat Cultuur onder Vuur gesteund wordt door een groeiende groep van donateurs, die onze verdediging van de Nederlandse cultuur steunen met een eenmalige of maandelijkse gift.

Kom in actie met Cultuur onder Vuur

Wie eerst beter bekend wil worden met wat Cultuur onder Vuur doet, kan onze video's bekijken op YouTube. Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvangt per e-mail altijd het laatste nieuws. De waarheid zonder linkse censuur.

Volg COV op Telegram

Vrij van overheidsdwang

Want als Nine for News krijgt Cultuur onder Vuur 0 euro subsidie. Wij zijn daardoor 100% vrij van Big Tech-censuur en manipulatie door de Nederlandse overheid. Daarnaast zijn we partijpolitiek onafhankelijk.

Stikstof

Cultuur onder Vuur adverteert geregeld op Nine for News. Zoals met onze petitie tegen de stikstofdwang. Nine for News schreef over het aanbieden van deze petitie aan de minister van Stikstof in Den Haag. Sindsdien is de stikstofdwang op zijn retour: linkse politici moeten erkennen dat de weerstand in Nederland te groot is.

Lees ook: Hoezo stikstof? GroenLinkser zet AZC in natuurgebied Zeeland

Nine for News-lezers tekenen tegen WEF

Nine for News heeft ook banners geplaatst van onze petities tegen het WHO-pandemieverdrag en tegen het World Economic Forum. Onze oproep om Nederland terug te trekken uit het WEF vond veel weerklank bij de lezers van Nine for News.

Vul de peiling in: Moet Nederland uit het World Economic Forum stappen?

Laatst bijgewerkt: 7 juni 2024 11:14

Doneer