Trek Nederland terug uit het World Economic Forum van Klaus Schwab!

Trek Nederland terug uit het World Economic Forum van Klaus Schwab!

Het World Economic Forum is een bedreiging voor ons privé-eigendom en onze vrijheid. Daar moet Nederland ver weg van blijven!

De club van Klaus Schwab doet zich voor als neutrale praatclub. De realiteit is anders:

  • Het World Economic Forum pleit voor de Great Reset. Waarin geen privé-eigendom en vrijheid is.

  • De club van Klaus Schwab maakt juridisch bindende afspraken met de Nederlandse overheid over “duurzaam investeren”. Dat geeft het kabinet zelf toe in antwoorden op Kamervragen. Bindende afspraken maak je niet met een niet-gouvernementele organisatie die slechts forum pretendeert te zijn.

  • Het WEF bespreekt maatregelen tegen een nieuw virus, dat nu nog "Disease X" heet en volgens het WHO 20 keer zo dodelijk is als het coronavirus. Dit is de opmaat naar nieuwe lockdowns!

  • Het World Economic Forum heeft een “Great Reset Portal” om informatie aan Nederlandse ministers te sturen. Het kabinet weigert de Tweede Kamer inzage te geven in deze informatie. Dus: het WEF gaat boven onze eigen Tweede Kamer. Onacceptabel!

Nederland heeft niets te zoeken in Davos, waar elk jaar het World Economic Forum plaatsvindt.

De ideeën van Klaus Schwab en zijn handlangers staan recht tegenover de Westerse christelijke beschaving.

Waar wij nationale soevereiniteit nodig hebben, wil het WEF meer internationale macht. Waar wij bescherming van privé-eigendom willen tegen de grijpgrage overheid, wil Klaus Schwab een wereld waarin we alles delen en niets hebben. Dit is niet een wereld waarin Nederlanders willen leven.

Premier Dick Schoof moet daarom Nederland terugtrekken uit het World Economic Forum. Ons land moet een eigen koers varen, met de eigen belangen en traditionele morele principes voor ogen.

We moeten geen slippendragers zijn van Klaus Schwab. Teken nu de petitie en roep Schoofop: ga weg uit Davos. Trek Nederland terug uit het World Economic Forum!

Lees meer