Actie voeren werkt: NPO verwijdert Pim Lammers-video na petitie

De aflevering van 'Zin in Zappelin' waarin Pim Lammers kleine kinderen voorleest is door de NPO verwijderd, vlak na de Gezin in Gevaar middels een petitie hiertoe opgeroepen heeft.

Actie voeren werkt: NPO verwijdert Pim Lammers-video na petitie

THEMA'S:

Links dringt seksualiteit op aan kinderen. Nederlanders komen in verzet – met groeiend succes. Door een petitie van Gezin in Gevaar haalt de publieke omroep een video van pedofilie-schrijver Pim Lammers offline.

"Van speen tot seksspeeltje"

Eerst was er de babyfolder van de HEMA, met “van speen tot seksspeeltje” op de voorkant. Op sociale media uitten mensen hun verontwaardiging over deze koppeling van babyspullen aan seksualiteit.

HEMA gaat woke

De folder past geheel binnen de genderideologie van de HEMA, die babykleren genderneutraal heeft gemaakt en in reclamefolders een verminkte vrouw met littekens van ‘geslachtsverandering’ opvoert als vrouw.

Lees ook: Tegen de woke genderideologie: de hele natuur is binair

Snel haalde HEMA de blaadjes weg

De “speen tot seksspeeltje”-folder leidde tot een storm van verontwaardiging op sociale media. Nog dezelfde dag haalde de HEMA het blaadje uit de schappen.

Pim Lammers

Dezelfde week haalde de publieke omroep een video offline waarin Pim Lammers kleine kinderen voorleest, met zinnen als “Wat ben je bloot!”. Dit nadat de campagne Gezin in Gevaar een petitie startte om Lammers van de buis te halen.

Seksueel misbruik verheerlijken

Om uw geheugen op te frissen: Pim Lammers is de lhbt-activist die zich in 2023 terugtrok uit de Kinderboekenweek, nadat bleek dat hij een verhaal had geschreven dat het seksueel misbruik verheerlijkt van een jongetje door zijn voetbaltrainer. Ook deze terugtrekking volgde op een petitie van Gezin in Gevaar.

Volg COV op Telegram

Zelfs Rutte kon Lammers niet redden

Linkse media en politici tot en met premier Mark Rutte haastten zich om Lammers een hart onder de riem te steken. Ze werden overstemd door de terechte woede van het publiek.

Wees niet pessimistisch

De nieuwe terugtrekking van Pim Lammers mag conservatieven in heel Nederland bemoedigen. Rechtse mensen zijn vaak veel te pessimistisch over strijden tegen links. Ze achten de strijd bij voorbaat verloren, waardoor links zonder weerstand verder oprukt - wat de pessimisten weer bevestigt in hun somberheid.

Lees ook: De overwinning voor het gezin die Nederland op zijn kop zette

Links domineert de instituties

Het sentiment is begrijpelijk. Universiteiten, publieke omroep, zelfs kerken worden gedomineerd door één links geluid, dat geen enkele meningendiversiteit duldt. Wie tegenspreekt, kan op staande voet ontslagen worden.

De greep op de geest is zwak

Maar wie standhoudt en tegendruk biedt, ontdekt dat links een reus op lemen voeten is. De politiek-correcte ideologie is namelijk in strijd met de menselijke natuur en wordt door het geweten aangeklaagd. De greep op de geest is zwak.

Ranzige reclames? Bel de adverteerder op

Als je stuitende seksuele reclames ziet en de adverteerder opbelt, dan kan de medewerkster aan de andere kant van de lijn zomaar een moeder met jonge kinderen zijn, die goed invoelt hoe lastig het is om met je kinderen over straat te gaan met al die ranzige rommel op de abri’s.

Bestel het rapport over linkse indoctrinatie in schoolboeken

Klachten worden zeker opgemerkt

Op z’n minst zal de telefoniste uw klacht kenbaar maken aan haar meerdere. Ze zal het ook collega’s bij de koffieautomaat vertellen. Al helemaal als niet alleen u, maar ook twaalf anderen die ochtend bellen. Dan gaat het toch knagen aan haar geweten.

Twijfel groeit

Binnen de organisatie gaat een deel van de medewerkers twijfelen. Doen we hier wel goed aan? Kan het niet een tandje minder? Zelfs in de familie-appgroep zijn mensen boos... Zulke onvrede schrikt directies af om hun advertentiecampagne voort te zetten.

Rutgers-medewerkers willen niet meer werken aan Lentekriebels

Dit is exact wat we zien bij Rutgers, dat kritiek krijgt van Gezin in Gevaar vanwege de promotie van transgenderisme en zelfbevrediging tijdens de Week van de Lentekriebels. Sinds de kritiek willen verschillende Rutgers-medewerkers niet meer aan de Lentekriebels meewerken, zo geeft medewerkster Elsbeth Reitzema toe in de Volkskrant.

Lees ook: ‘Kleutertransgenders’ en 15 andere redenen om het ‘Genderdoeboek’ van scholen te weren

Kinderen op moskeebezoek

Een soortgelijke ervaring deed Cultuur onder Vuur op toen we in 2018 de verplichte moskeebezoeken van basisscholen op de kaart zetten. Tijdens deze bezoeken moeten kinderen knielen en 'bidden' tot Allah: vanuit moslimperspectief een voorbereiding op bekering tot de islam. Dit vindt dikwijls plaats in Turkse moskeeën die onder directe aansturing van Erdogan staan.

Kamer neemt motie aan tegen moskeebezoek

Cultuur onder Vuur opende een meldpunt en bracht een rapport uit: Klassen op de knieën voor de islam. Dit tot woede van een aantal scholen, die zich duidelijk betrapt voelden. In de jaren erna merkten we een groeiende terughoudendheid van scholen om dit soort excursies te doen. De Tweede Kamer heeft ons rapport aangegrepen om een motie aan te nemen die ouders meer rechten geeft om hun kinderen weg te houden van islamiserende excursies.

Bestel moskeerapport

Kinderen worden behoed voor links gedram

De 'moskeebezoek-motie', de 'Lammers-terugtrekking', de kritiek op de 'Lentekriebels'... Ze zijn overwinningen op links en geven hoop voor het herstel van de christelijke beschaving. Misschien nog belangrijker: door deze acties worden talloze kinderen behoed voor indoctrinatie. Dat is alle ophef meer dan waard.

Laatst bijgewerkt: 4 maart 2024 06:56

Doneer