“Wat ben je bloot”, leest pedofilie-schrijver Pim Lammers aan kleuters bij NPO

Pim Lammers leest kleuters voor over bloot.

“Wat ben je bloot”, leest pedofilie-schrijver Pim Lammers aan kleuters bij NPO

THEMA'S:

De publieke omroep laat Pim Lammers voorlezen aan kleine kinderen. De pedofilie-schrijver mag bij NPO-programma Zin in Zappelin voorlezen over “tussen de billen” en “wat ben je bloot”.

"Wat ben je bloot!"

Pim Lammers leest de kinderen zijn gedicht Ochtendrace voor. Dat gaat over klaarmaken om naar school te gaan. De lhbt-schrijver gaat in op wat er gebeurt als een jongetje in de badkamer staat. Dan gaat de washand “tussen de billen”. Dan blijkt het jongetje naakt te zijn en zegt moeder: “Wat ben je bloot!”

Pedofiele karakter van Lammers' verhaal

De woorden komen uit de mond van een schrijver die vorig jaar nog betrapt werd op het verheerlijken van seksueel misbruik door een volwassen voetbaltrainer bij een jongetje. Het pedofiele karakter van dit verhaal (Trainer) was evident. Daar blijft het niet bij. Lammers publiceerde eerder afgrijselijke verhalen over zijn homoseksuele uitspattingen in darkrooms. Bedoeld voor volwassenen, maar op zijn website lange tijd leesbaar voor kinderen.

Doorzichtige propaganda voor 'geslachtsverandering'

Pim Lammers is bovendien de auteur van Het lammetje dat een varken is, een veelvuldig voorgelezen boek in het basisonderwijs. Daarin blijkt een lammetje toch een varken te zijn, nadat hij onder het mes gaat bij de dokter. Het is doorzichtige propaganda voor ‘geslachtsverandering’, die kinderen voor de rest van hun leven verminkt.

Pim Lammers

Pim Lammers trok zich in 2023 terug uit de Kinderboekenweek, nadat Gezin in Gevaar een petitie startte. Ondanks de verwoede verdediging van prominenten, onder wie zelfs premier Mark Rutte, was de publieke verontwaardiging zo groot dat Lammers de aftocht blies. Maar van spijt of inkeer is geen sprake, zo blijkt uit zijn nieuwste optreden bij NPO-programma Zin in Zappelin.

Teken de petitie!

Nu keert Lammers terug met zijn ‘kinderliteratuur’, over bloot bij kinderen en intieme delen bij jongetjes. Het gaat alle morele grenzen over dat de publieke oproep dit zendtijd geeft. Kinderen die thuis op school nietsvermoedend tv kijken, moeten hier niet aan blootgesteld worden. Daarom lanceert Gezin in Gevaar een nieuwe petitie, gericht aan NPO-voorzitster Frederieke Leeflang. We roepen iedereen op te tekenen, in het belang van de kuisheid van kinderen. NPO, geef geen podium aan pedofilie-schrijver Pim Lammers!

Petitie NPO Pim Lammers (GIG)

Laatst bijgewerkt: 2 februari 2024 17:10

Doneer