Christelijke school stuurt kinderen op excursie naar salafistische moskee

Christelijke school stuurt kinderen op excursie naar salafistische moskee

THEMA'S:

De christelijke basisschool Emmaüs uit Leidschendam heeft zijn leerlingen op schoolbezoek gestuurd naar de as-Soennah moskee in Den Haag. Dit terwijl as-Soennah hevig onder vuur ligt als brandhaard van islamitisch extremisme en ontvanger van miljoenen oliedollars uit Koeweit.

Linkse retoriek

Op de Facebook-pagina van Haagse moskee aan de Fruitweg is te lezen dat basisschoolkinderen van harte welkom zijn. Want “het onbekende raakt zo bekend” en “met elkaar in contact zijn en blijven” is een topprioriteit voor as-Soennah. De linkse retoriek sluit aan bij de zalvende woorden van het moskeebestuur, dat zo’n rondleiding “beste remedie om een inclusieve samenleving te bewerkstelligen” vindt.

Nederlandse christelijke schoolkinderen krijgen een 'inleiding in de islam'. Vanuit de moskee waar de 'Hofstadgroep' vandaan komt die de moordenaar van Theo van Gogh onder zijn leden had. Foto: Facebook.

Rapport

Cultuur onder Vuur stuitte op het moskeebezoek tijdens onderzoek naar verplichte moskeebezoeken die veel Nederlandse schoolkinderen moeten afleggen. Daarbij wordt vaak geknield en ‘gebeden’. De kinderen moeten kreten als “Allah akhbar” aanhoren, die ook gebruikt worden door islamitische terroristen als zij aanslagen plegen. Cultuur onder Vuur publiceerde in 2018 een omvangrijk rapport, waaruit bleek dat de moskeebezoeken schering en inslag zij in Nederland.

Geld uit Koeweit

Buitenlandse oliedollars rollen in grote bedragen naar de as-Soennah moskee om de islam in Nederland verder te verspreiden. Ook komt er maar liefst een bedrag van 2,5 miljoen van een dubieuze club uit Koeweit die banden zou hebben met terroristische organisaties.

Islam en de zelfmoord van het Westen

Kamercommissie

Volgens moskeevoorzitter Abdelhamid Taheri klopt er niets van die berichten. Een Kamercommissie stelde kritische vragen over deze transacties. Taheri kon er geen overtuigend antwoord op formuleren, behalve dat er wel eens “nabetalingen komen” als een “collecte langer voortduurt”. Dit bedrag werd echter in vier transacties op één dag overgemaakt. Toen was Taheri stil.

Samen

“Samen vormen wij met z’n allen de Nederlandse samenleving”, is op de Facebook-pagina van de moskee te lezen. Dat krijgt in het licht van de buitenlandse financiering een heel andere insteek.

Teken de petitie

Samen met salafistische Golfstaten wordt de Nederlandse samenleving en christelijke beschaving omgevormd tot een islamitische kolonie. Teken de petitie om deze buitenlandse beïnvloeding te stoppen!

Bestel moskeerapport

Laatst bijgewerkt: 4 juni 2022 07:11

Doneer