Nederland stroomt vol met asielzoekers: Den Haag dwingt gemeenten tot opvang

Nederland stroomt vol met asielzoekers: Den Haag dwingt gemeenten tot opvang

THEMA'S:

Elke maand krijgt Nederland er 5.000 asielzoekers bij. Daar is jaarlijks een stad ter grootte van Nieuwegein. Zeer tegen de zin van Nederlanders, die hun wijken onveiliger zien worden en geen woning meer kunnen krijgen. Den Haag grijpt daarom naar dwang: gemeenten worden door het demissionaire kabinet verplicht tot het opvangen van asielzoekers.

Chinese vrijwilligers

Verantwoordelijk staatssecretaris Ankie Broekers-Knol wijst Enschede, Rotterdam, Alkmaar, Gorinchem en Venray aan als Chinese vrijwilligers. Zij moeten direct duizenden asielzoekers opvangen. Dat is tegen het zere been van de burgemeesters. Zij maken bepaald geen vrienden bij de Nederlandse burger, die geen sociale huurwoning kan krijgen omdat de gemeente voorrang moet geven aan asielzoekers.

Lees ook: Laat de islamiseringskoorts niet te hoog oplopen

Loos beroep op overmacht

Staatssecretaris Broekers-Knol (VVD) stelt dat er door de “noodsituatie geen andere mogelijkheid meer is”. Een beroep over overmacht dat weinig overtuigend klinkt. De coronacrisis laat zien dat het sluiten van de grenzen en het stilleggen van vliegverkeer heel goed mogelijk is. Als we wel Zuid-Afrikanen met de Omikron-variant van Schiphol kunnen weren, waarom dan niet Afghanen met een asielaanvraag? Waar een wil is, is een weg.

Rutte IV wil méér migratie

Maar is de wil er wel? Steeds duidelijker wordt dat Rutte IV in gaat zetten op meer migratie. Weten de onderhandelaars dat de Syriërs, Afghanen en Eritreeërs ook gewoon de kranten lezen? Al is het via WhatsApp-groepen waarin men de beste bestemming bespreekt voor wie weg wil? Weten de politici dat de wens om meer migranten op te vangen een aanzuigende werking heeft van jewelste?

Lees ook: Wat zegt de christelijke traditie nu echt over immigratie?

Massa-immigratie is wens van D66

Sinds Merkel in 2015 wir schaffen das zei, waarop Duitsland overspoeld werd door meer dan een miljoen migranten, is de aanzuigende werking algemeen bekend. Het kan niet anders dan dat het volstromen van Nederland met migranten een politieke wens is. Vooral van D66, dat de islamitische cultuur van de migranten gebruikt om de Westerse christelijke beschaving te vernietigen. Dat de massa-immigratie de landsgrenzen wil afbreken om de weg vrij te maken voor een linkse wereldregering, is een mooie bijvangst.

We leven in een klucht

Kansloze asielzoekers moeten zo snel mogelijk terug op het vliegtuig gezet worden. We horen het Broekers-Knol of welke andere VVD-bewindspersoon al zeggen. Woorden zonder daden. Zelfs als een asielzoekers snel terug naar Schiphol gebracht wordt, dan kan hij gewoon een coronatest weigeren. En zonder coronatest geen vlucht terug. Zo kun je blijven hangen, net zolang tot je met een generaal pardon van illegaal in Nederlander wordt getoverd. We leven meer en meer in een klucht.

Islam en de zelfmoord van het Westen

Laatst bijgewerkt: 14 november 2023 11:27

Doneer