Migratie-criticus Ruud Koopmans monddood gemaakt door zijn eigen politiek-correcte studenten

(Bron: Flickr)

Migratie-criticus Ruud Koopmans monddood gemaakt door zijn eigen politiek-correcte studenten

THEMA'S:

De Nederlandse hoogleraar sociologie Ruud Koopmans ligt onder vuur in Duitsland. Niet omdat hij onderzoeksresultaten vervalst, maar omdat zijn resultaten conflicteren met de gekoesterde dogma’s van de politiek-correcte sneeuwvlokjes onder zijn studenten.

Ruud Koopmans

Koopmans, professor aan de Humboldt-universiteit in Berlijn, bewijst met onderzoek wat iedereen eigenlijk al weet: massa-immigratie brengt onheil. “Stemming maken tegen moslims” is waar hij van wordt beschuldigd door meerdere van zijn studenten. De aanval van de studentenvertegenwoordiging is rondgemaild onder zijn collega’s, op prikborden in de universiteit gehangen en daarna in de Duitse media gekomen.

Studenten willen geen feiten

De studenten storen zich vooral aan het feit dat uit het onderzoek blijkt dat 44% van de moslims in West-Europa als fundamentalistisch moet worden aangemerkt (wat natuurlijk niet waar kan zijn, want islam is de religie van vrede enzo), en dat hij het begrip “assimilatie” gebruikt, wat wij in Nederland integratie zouden noemen. En dat kan natuurlijk niet, want integratie veronderstelt dat er een leidende cultuur in een land is waarin nieuwkomers kunnen integreren. Dat gaat lijnrecht in tegen het ideaal van de multiculturalistische heilstaat.

Stop de massa-immigratie. Stop het dweilen met de kraan open!

'Racisme' is halsmisdaad in Duitsland

Koopmans controleerde meteen of zijn adres in het Berlijnse telefoonboek te vinden was. Waarom? Van racisme beschuldigd worden is in Duitsland een zeer ernstig gevaar. De politieke correctheid heeft bij onze oosterburen zeer vaste voet aan de grond gekregen, en verstikt elke discussie over de huidige problematiek.

Overheid werkt samen met Big Tech

Naast dat je ernstige hinder kunt ondervinden van radicaal-linkse groeperingen als Antifa (lees: het ziekenhuis in geslagen kunt worden), bemoeit ook de staat zich ermee. De Duitse overheid heeft het met Facebook, Google en Twitter op een akkoordje gegooid om “hatelijke taal” binnen 24 uur te verwijderen. Met andere woorden, alle kritiek op het massa-immigratiebeleid van Merkel wordt monddood gemaakt. De directeur van Facebook heeft woordelijk toegezegd om anti-immigratietaal op Facebook te bestrijden. Er zijn zelfs talloze voorvallen van mensen die in Duitsland iets online posten dat ingaat tegen de multiculturalistische immigratie-ideologie en vervolgens worden gearresteerd, boetes van duizenden euro’s krijgen en zelfs worden veroordeeld tot celstraf.

Artikel financiering Extinction Rebellion

Politie op de stoep als je tegen AZC bent

Kun je het je voorstellen? De politie doet een inval in je huis omdat je op Facebook iets kritisch over immigranten hebt gezegd. In Nederland gebeurt zoiets niet. Toch? Mark Jongeneel kreeg begin dit jaar drie agenten aan de deur omdat hij op Twitter had gezegd dat hij een nieuw AZC geen goed idee vond. Een leraar overkwam hetzelfde omdat hij zich op Twitter afvroeg wat je aan moet met moslimkinderen die applaudisseren na een aanslag.

Lees ook: De asielloterij door Ruud Koopmans: ‘Het EU-asielbeleid is een moreel schandaal’

Vage wet

Tot arrestaties is het nog niet gekomen, maar als het zo doorgaat is dat niet ondenkbaar. De Nederlandse wet verbiedt namelijk belediging van bepaalde groepen op straffe van vervolging, een even vage wet als de Duitse variant waar het huidige censuurklimaat mee wordt gerechtvaardigd. Dat werkelijkheid en feiten er niet toe doen heeft Ruud Koopmans ondervonden: als je kritisch bent over immigratie en multiculturalisme ben je niet meer zeker van je vrijheid en veiligheid.

Big Brother is watching you

Het vooral verontrustende aan de casus-Koopmans is niet zozeer dat de overheid aan censuur doet, maar dat politiek-correcte studenten hun eigen professor verlinken. Als deze trend zich doorzet kunt u straks ook een inval verwachten als u er meningen op nahoudt die niet overeenkomen met de politiek-correcte partijlijn. Big Brother is watching you, nu ook in Nederland.

Laatst bijgewerkt: 30 november 2023 14:30

Doneer