Wat Cultuur onder Vuur in 2019 bereikt heeft dankzij u

Wat Cultuur onder Vuur in 2019 bereikt heeft dankzij u

Het is een geweldig jaar geweest. Nog nooit heeft Cultuur onder Vuur zoveel gedaan en zoveel bereikt als in 2019. Onze hartelijke dank voor uw hulp dit jaar! Dit zijn onze grootste successen in 2019:

Tegen stikstofpolitiek

We gingen de straat op om de boeren een hart onder de riem te steken en Nederland te mobiliseren tegen de stikstofpolitiek van kabinet-Rutte III. De klimaatdwang legt anders heel Nederland plat.

Congres

Het Congres van Cultuur onder Vuur bracht meer dan 600 medestanders bij elkaar en gaf, met sprekers als Arnold Karskens en Andreas Kinneging, een stem aan de verdediging van onze cultuur en beschaving.

Schoolboekenrapport

Ons rapport “Schoolboeken: van informatie naar indoctrinatie” onthulde de schokkende omvang van de linkse indoctrinatie in schoolboeken. Politici van PVV, SGP en FvD namen het in ontvangst, en gebruiken het nu als basis voor moties in de Tweede Kamer.

Petitie voor Zwarte Piet

We namen het voortouw in de verdediging van Zwarte Piet met een petitie aan de burgemeester van Apeldoorn. Maar ook met honderdduizenden keren gelezen websiteartikelen over de intimidatie en het subsidiemisbruik van Zwarte Piethater Jerry Afriyie.


Dit is wat we in 2019 gedaan hebben, maar dan in cijfers:


Dank voor uw hulp!

Cultuur onder Vuur wil, met alle medewerkers en vrijwilligers, u van harte danken voor uw hulp bij deze successen. Dankzij uw hulp – door artikelen te delen, petities te tekenen, donaties te geven – konden we de strijden voeren voor de verdediging van de Nederlandse cultuur!

Nieuwe offensieven

We sluiten dit jaar met tevredenheid af. En we bereiden onze acties voor komend jaar met zorg voor. Want politiek-correct links blijft op alle vlakken Nederland ondermijnen: door massa-immigratie, door klimaatdwang, door nieuwe offensieven tegen Zwarte Piet. Onze vijanden rusten geen moment, dus ik ook niet! Daarom moeten we in 2020 waakzaam en actief blijven. Help hierbij met een gift. Onze hartelijke dank voor uw steun, in 2019 en 2020. En alvast een gelukkig nieuwjaar!

Hugo Bos, campagneleider Cultuur onder Vuur

Laatst bijgewerkt: 12 december 2023 09:33

Doneer