Vlaamse video met knielende kinderen veroorzaakt commotie

Vlaamse video met knielende kinderen veroorzaakt commotie

THEMA'S:

“Allah akbar,” roepen de kinderen in koor, waarna ze op de knieën gaan. Bovenstaande video van imam Majid El Aissati, waarin autochtone kinderen knielen en deelnemen aan het islamitisch gebed, veroorzaakt momenteel ophef in Vlaanderen.

"Hallucinante beelden"

Opnieuw een bewijs voor de internationale relevantie van het moskeerapport. Vlaams Belang hekelt het filmje van het moskeebezoek en spreekt van “hallucinante beelden”. Bovendien zou de moskee geen erkenning hebben gekregen en ontving desondanks toch subsidies van het Antwerpse stadsbestuur.

Antwerpen

Op de Facebook-pagina staat: “Dit tafereel vindt plaats in de Antwerpse moskee El-Mouslimine. Het Antwerpse stadsbestuur van Bart De Wever betoelaagt de vzw Motief om zoveel mogelijk schoolklassen op moskeebezoek te laten gaan. Pittig detail: de moskee El-Mouslimine is niet erkend (en dus ook niet betoelaagd) omdat de staatsveiligheid daar een stokje voor stak.”

Petitie

Cultuur onder Vuur startte een nieuwe petitie gericht aan minister Slob om een einde te maken aan moskeebezoeken. Vlak daarvoor was in het Nederlandse parlement een motie aangenomen met het moskeerapport in de hand, waarbij ouders het recht kregen om hun kinderen thuis te houden en niet verplicht naar de moskee te laten gaan. Teken hier!

Deze waanzin moet onmiddellijk stoppen. Teken nu de petitie tegen dit knielen en ‘bidden’ in de moskee. Nederlandse schoolkinderen moeten verre van islamitische indoctrinatie blijven!

==> Bestel hier het rapport Klassen op de knieën voor de islam. <==

Laatst bijgewerkt: 6 december 2023 07:17

Doneer