Japanners tonen gezond verstand tegen vaccinatiedwang

Het ministerie van Volksgezondheid in Japan. (Bron: nikkeiAsia)

Japanners tonen gezond verstand tegen vaccinatiedwang

THEMA'S:

"Het Japanse ministerie van Volksgezondheid kiest voor een verstandige en ethische benadering van covid-vaccins. Onlangs hebben zij de vaccins voorzien van een waarschuwing voor myocarditis en andere risico's. Ze hebben ook opnieuw bevestigd dat effecten van de vaccinaties gemeld moeten worden om mogelijke bijwerkingen te documenteren."

Aanmoedigen van de covid-injecties, maar zonder vaccinatiedwang

Dit bericht de Epoch Times. Wij noemen dit gezond verstand, wetenschap en liefde voor de gezondheid. Het Japanse ministerie van Volksgezondheid maakte verder bekend: "Hoewel we alle burgers aanmoedigen om COVID-19 vaccinatie te ontvangen, is het niet verplicht of gedwongen. Vaccinatie zal alleen worden gegeven met de toestemming van de persoon die gevaccineerd wil worden na goed geïnformeerd te zijn over de behandeling. "

Banner coronacoup

Voorlichting over de voors en tegens

Daarnaast stellen de Japanners: "Laat u naar eigen goeddunken vaccineren, met kennis over zowel de effectiviteit in het voorkomen van infectieziekten als het risico op bijwerkingen. Er zullen geen vaccinaties worden gegeven zonder toestemming van de ontvanger." Tenslotte voegen ze er aan toe: "Dwing alstublieft niemand op uw werkplek of in uw omgeving om gevaccineerd te worden, en discrimineer niet degenen die niet gevaccineerd zijn." Het Japanse ministerie geeft ook een link naar een pagina met "Advies over uw mensenrechten" met instructies voor het melden van eventuele klachten als mensen op het werk met vaccinatie-discriminatie te maken krijgen.

Gezondheidsdictatuur in onze westerse landen

Waarom leggen zoveel landen in het Westen, die beweren een vrije maatschappij te zijn, het gezondheidspaspoort en de vaccinatieplicht op? Het Westen volgt totalitaire modellen, bekend van de nazi's of de communisten. Ook in China heeft de Chinese Communistische Partij de gezondheidsdictatuur en het sociale krediet systeem ingevoerd. Moeten wij het Chinese communistische regime navolgen? Onze westerse leiders en wetenschappers volgen de socialistische modellen van de gezondheidsdictatuur. De banden waarmee ze ons willen binden bestempelen ze als "gezondheid" en "wetenschap". Laten we bidden dat wij gered worden uit hun dictatoriale klauwen.

Dit artikel van Souza Leão verscheen in een eerdere Portugeestalige versie op ipco.org.br

Laatst bijgewerkt: 3 januari 2022 11:40

Doneer