In naam van 'preventieve maatregelen van afstand' offert de WHO kinderen uit arme landen op

Een Somalische jongen krijgt een vaccinatie tegen polio. Dit vaccin is opgeschort wegens de coronacrisis, net als vaccins tegen mazelen, papilloma, gele koorts, cholera en meningitis – ziektes die tezamen veel meer doden eisen dan het coronavirus.

In naam van 'preventieve maatregelen van afstand' offert de WHO kinderen uit arme landen op

THEMA'S:

Er is nog een ander uiterst schokkend feit in de overhaaste beslissing om de hele wereld in eigen huis op te sluiten.

WHO

Op 26 maart publiceerde de Wereldgezondheidsorganisatie een document met de titel ‘Guiding Principles for Immunization Activities during the Covid-19 Pandemic’, waarin staat dat met het oog op de preventieve maatregelen van lichamelijke afstand, "het wordt aanbevolen om de uitvoering van massale vaccinatiecampagnes tijdelijk op te schorten vanwege het verhoogde risico van het toenemen van de circulatie [van mensen] in de gemeenschap.

Poliovaccinaties opgeschort

Naar aanleiding van deze aanbeveling heeft het Global Polio Eradication Initiative zijn immunisatiecampagne opgeschort, hoewel zijn wetenschappelijke adviseurs inschatten dat dit het aantal verlammingen bij kinderen zal doen toenemen en dat sommige landen die vrij zijn van deze besmettelijke ziekte opnieuw zullen worden besmet. En polio is slechts een van de vele vaccinaties die in Afrika zijn opgeschort, volgens het Madrileense dagblad El País: "Journalist Leslie Roberts documenteert in Science dat miljoenen kinderen zijn beroofd van hun vaccinatie tegen polio, mazelen, papilloma, gele koorts, cholera en meningitis. Er wordt gesproken over 14 miljoen, maar het is een lage schatting, zeker zeer laag".

Banner coronacoup

Mazelenvaccinaties ook opgeschort

Volgens de Atlanta Centers for Disease Control hebben 23 landen hun campagnes tegen de mazelen al opgeschort en overwegen 16 andere landen dit te doen, ondanks het feit dat deze ziekte 3 tot 6 procent van de geïnfecteerden doodt (vele malen meer dan het coronavirus) en dat de meeste van de slachtoffers ondervoede kinderen zijn.

'Duivels dilemma'

In wat de Spaanse krant het "duivelse dilemma" noemt, hebben de autoriteiten van de meeste rijke landen ervoor gekozen, volens nolens, om de potentiële slachtoffers van Covid-19 te sparen (misschien omdat zij de meerderheid van de kiezers vormen) en de kinderen van de arme landen op te offeren. Zij zullen sterven of gehandicapt raken als gevolg van dit onverantwoordelijk leiderschap van de WHO.

Dit is collectieve zelfmoord

Is de lezer het, gezien deze gegevens, niet met ons eens dat de huidige wereld - dankzij de onverantwoordelijkheid van de WHO, haar politieke leiders en haar media, die de paniek hebben veroorzaakt – zelfmoord pleegt uit angst te sterven aan Covid-19? Dit is zo duidelijk dat dan vanzelf de vraag opkomt: - Wie spint er garen bij deze collectieve zelfmoord van onze hedendaagse maatschappij?

Laatst bijgewerkt: 13 december 2023 07:26

Doneer