In de Vuurlinie #9: Waar de Great Reset nu ECHT vandaan komt

In de Vuurlinie #9: Waar de Great Reset nu ECHT vandaan komt

THEMA'S:

Klaus Schwab, wie kent hem niet? De Duitser is tijdens de coronacrisis wereldberoemd geworden als aanjager van de Great Reset. Minder bekend is waar hij zijn inspiratie vandaan haalt. Of beter gezegde: van wie. Deze week in het actualiteitenprogramma In de Vuurlinie bespreekt Hugo Bos de grote inspiratiebron van Klaus Schwab.

Grote inspiratiebron van Klaus Schwab

De leider van het World Economic Forum noemt twee mensen die zijn leven veranderd hebben. Mensen zonder wie het WEF nooit van de grond was gekomen. De eerste is Henry Kissinger, de voormalig Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken. Maar wie is de tweede, nog veel belangrijkere inspiratiebron? Bekijk de video om dat te ontdekken:

Abonneer op In de Vuurlinie

"In de Vuurlinie" brengt elke vrijdagavond contrarevolutionair commentaar op het nieuws van de week. Blijf altijd op de hoogte van nieuwe afleveringen door u te abonneren op ons YouTube-kanaal. Daarmee stuwt u ons kanaal ook op in de YouTube-ranglijsten, zodat meer Nederlanders de suggestie krijgen om naar ons programma te kijken. Dank voor uw hulp!

Laatst bijgewerkt: 23 november 2023 14:18

Doneer