Gemeente Amsterdam subsidieert propaganda tegen Zwarte Piet op scholen

Gemeente Amsterdam subsidieert propaganda tegen Zwarte Piet op scholen

Tot nu toe is het Zwarte Pietendebat een debat van volwassenen geweest. Zo'n meningenstrijd gaat toch het bevattingsvermogen van kinderen te boven. Kinderen willen onbevangen genieten. Het is zelfs hun recht om onbevangen te genieten van Sinterklaas en Zwarte Piet! Maar niet als het aan de gemeente Amsterdam ligt.

Jerry Afriyie krijgt subsidie

De gemeente Amsterdam pompt publiek geld in de propagandamachine Nederland Wordt Beter, een club rabiate Zwarte Piethaters.Voorman Jerry Afriyie is een Ghanees die bij de Sinterklaasintocht van 2014 zoveel stampij maakt, dat er vijf (!) politieagenten nodig waren om hem te arresteren.

'Inclusief' Sinterklaasfeest, maar Zwarte Piet is niet welkom

Nederland Wordt Beter presenteert nu Feest voor alle kinderen. Deze onderwijstool helpt om een "goed gesprek" te voeren en in "dialoog" te gaan over een "inclusief" Sinterklaasfeest. Gesprek, dialoog, inclusief - Typische begrippen die getuigen van een links-progressieve kijk op de wereld. Een kijk van "dialoog", maar dan alleen dialoog met 'ons soort mensen'.

Bestel het rapport over linkse indoctrinatie in schoolboeken

Noord-Koreaanse toestanden

Het is een links-progressieve kijk die rechtse ouders en hun kinderen uitsluit. Want de dialoog mag niet als resultaat hebben dat Zwarte Piet behouden blijft! Nee, de dialoog moet als uitkomst hebben dat Zwarte Piet verdwijnt. De uitslag van de dialoog die de gemeente Amsterdam op gang wil brengen, ligt op voorhand vast. Het lijken wel verkiezingen in Noord-Korea.

Alleen argumenten tegen Zwarte Piet

Zo bevat de onderwijstool "Informatie over de ontstaansgeschiedenis van en bezwaren tegen Zwarte Piet." Het hele idee om óók de argumenten vóór Zwarte Piet te behandelen komt niet eens op bij het Gemeenteministerie van Propaganda. Iets met andere meningen en kinderen die zelf leren nadenken. Moeten we niet willen in deze tijd van polarisatie.

Je moet maar durven!

82,7% van de Nederlanders vindt dat het uiterlijk van de traditionele Zwarte Piet niet aangepast moet worden. Dit is wel waar de onderwijstool van Nederland Wordt Beter en de gemeente Amsterdam op aandringen. En de mond vol hebben over een Sinterklaasfeest "voor iedereen". Je moet maar durven!

Laatst bijgewerkt: 30 november 2023 17:19

Doneer