De verborgen agenda van de Zwarte Piethaters

De verborgen agenda van de Zwarte Piethaters

Weinig mensen weten dat dezelfde Verenigde Naties die de Nederlandse Zwarte Piet in 2014 racistisch noemde, de Iraanse versie van Zwarte Piet tot immaterieel erfgoed heeft verklaard. Terwijl de Iraanse versie nog zwarter is dan de Nederlandse.

haji_firuz_on_the_road

Iran mag wel Zwarte Piet hebben

Het probleem voor politiek-correcte instituten als de VN is dus niet dat Piet zwart is. Het probleem is dat Nederland een Zwarte Piet heeft. Iran heeft recht op een vrij cultuurleven. Nederland niet. De Nederlandse cultuur moet gestraft, gecensureerd, gecastreerd worden.

Klinkt dat paranoïde? Overweeg dan de volgende feiten

- Je mag gerust het christendom achterlijk en Jezus Christus een idioot noemen, maar één negatief woord over de islam en Mohammed en je bent verbannen van de talkshows;

- Afrikanen mogen gerust streven naar behoud van hun etnische en culturele identiteit, maar Nederland moet verplicht een multicultureel moeras worden;

- Het Indiase feest Divali mag met kleurrijke verf gevierd worden in Nederland, maar met Pasen verkoopt de HEMA geen paaseieren maar ‘verstop eieren’;

- De communistische terrorist Nelson Mandela wordt heilig verklaard, maar een Nederlandse held als Michiel de Ruyter veroordeeld als slavendrijver.

Oorlog tegen onze cultuur

De voorbeelden liegen er niet om. In alle opzichten is er een oorlog gaande tegen de Nederlandse cultuur. Niet alleen tegen de Nederlandse cultuur. In andere Europese landen ligt de nationale cultuur evenzeer onder vuur. De Duitse elite hekelt braadworsten en bier in Beieren net zozeer als de Nederlandse elite kaas en klompen in Edam hekelt. Alle Europese culturen hebben te maken met dezelfde hetze, omdat alle Europese culturen gevormd zijn door dezelfde christelijke beschaving.

Christelijke beschaving

De christelijke beschaving is de kern van het probleem voor de politiek-correcte extremisten. Om de christelijke beschaving te verdringen moeten openbare basisscholen Kerst ‘neutraal’ vieren terwijl Suikerfeest gevierd wordt als onmiskenbaar islamitisch feest.

Peiling diversiteitsquota Defensie

Traditie

De christelijke beschaving is breder dan traditioneel-christelijke feesten. Het is alles in onze traditie wat steunpilaar is van een rechtvaardige, christelijke samenleving. Het is de monarch die onbaatzuchtig het algemeen belang dient, de man die zijn gezin leidt en beschermt, de militair die zich opoffert voor zijn vaderland. De Zwarte Piethaters strijden ook tegen deze steunpilaren. Zij besmeuren het Nederlands koningshuis met tirades tegen de Gouden Koets. Zij strijden tegen de mannelijkheid en voor het feminisme. Zij prediken wereldburgerschap en haat tegen het vaderland.

Groot offensief

De strijd tegen Zwarte Piet staat niet op zichzelf. De Zwarte Piethaters zijn vaak dezelfde mensen die feminisme, islamisme en globalisme prediken. Niet alleen in Nederland, maar overal waar de nationale cultuur gevormd is door de christelijke beschaving. De Zwarte Piethaterij is met andere woorden onderdeel van een groot offensief tegen onze beschaving. Overal en in alle dingen streven de politiek-correcte extremisten naar de vernietiging van onze beschaving en al het goede wat dat de wereld gegeven heeft. Wij mogen niet naïef zijn. Is onze cultuur u lief, kom dan in verweer – niet alleen voor Zwarte Piet, maar voor alle christelijke beschaving!

Laatst bijgewerkt: 30 november 2023 14:55

Doneer