Cultuur onder Vuur komt met Manifest tegen Klimaatdwang in Algemeen Dagblad

Het klimaatmanifest in Algemeen Dagblad.

Cultuur onder Vuur komt met Manifest tegen Klimaatdwang in Algemeen Dagblad

THEMA'S:

In de supermarkt, bij de drogisterij, aan de pomp: overal merk je dat de prijzen stijgen. De campagne Cultuur onder Vuur komt met een baanbrekend Manifest tegen Klimaatdwang dat de vinger op de zere plek legt én een weg uit de crisis wijst. Vrijdag 21 april staat het Manifest op twee volle pagina's in Algemeen Dagblad, de grootste krant van Nederland.

Steeds meer belastingen

Het Manifest tegen Klimaatdwang verschijnt tegen de achtergrond van rappe prijsstijgingen. Burgers merken dat, maar ook bedrijven en boeren. De Oekraïne-oorlog en de gestegen vraag op de wereldmarkt spelen hierbij een rol. Maar dat de prijzen zozeer stijgen dat een deel van de Nederlanders geen kachel meer kan aanzetten, komt toch echt doordat de overheid steeds meer belasting heft op energie en andere zaken.

Massaal onteigenen van boeren

Kabinet-Rutte IV steekt wel 25 miljard euro in de oorlog tegen stikstof, 35 miljard euro in de strijd tegen klimaatverandering. De overheid spaart kosten noch moeite voor het doordrukken van de klimaatrevolutie. Ook als dit het massaal onteigenen van de Nederlandse boeren betekent. Boeren die belangrijker dan ooit zijn voor onze voedselvoorziening. Ook de gewone burger moet bloeden door meer belasting te betalen. Hij moet de broekriem aanhalen. De overheid niet. Die dijt en dijt maar uit.

Klimaatideologie is list en bedrog

De klimaatrevolutie is de 'seculiere religie' van de 21ste eeuw geworden. Zij is gebaseerd op list en bedrog. Zij is onhoudbaar en onbetaalbaar. Nu is meer dan ooit het moment om tot bezinning te komen en het klimaatexperiment te stoppen. Nu is het zaak dat de regering staat voor het recht op privé-eigendom, dat het fundament is van de Nederlandse samenleving. Daartoe roept de campagne Cultuur onder Vuur op met het Manifest tegen Klimaatdwang.

Lees HIER de volledige tekst van het Manifest.

Help de verspreiding van het Manifest!

Cultuur onder Vuur publiceert het Manifest eerst in Algemeen Dagblad, de grootste krant van Nederland. Met andere kranten worden gesprekken gevoerd over publicatie. Ondertussen loopt een omvangrijke advertentiecampagne via websites en sociale media. Massieve verspreiding voor een urgent appel op heel Nederland. Help hierbij door een donatie te geven. Cultuur onder Vuur krijgt 0 euro subsidie en staat voor 100% voor het recht op privé-eigendom! >>>DONEER<<<

Stop de groenrode klimaatdwang. Teken het Manifest tegen Klimaatdwang!

Teken het Manifest tegen Klimaatdwang

Laatst bijgewerkt: 22 april 2022 08:38

Doneer