Burgemeester Maassluis neemt petitie voor Zwarte Piet in ontvangst

Burgemeester Edo Haan (links) en Cultuur onder Vuur-campagneleider Hugo Bos om tafel

Burgemeester Maassluis neemt petitie voor Zwarte Piet in ontvangst

Komende zaterdag is de Sinterklaas-intocht in Maassluis. Bij Cultuur onder Vuur zijn wij bijna net zo gespannen als de kindertjes thuis.

Zwarte Piet

Blijft Zwarte Piet als enige echte Piet, dan kunnen wij weer ademhalen: Nederland mag dan zijn tradities behouden. Verdwijnt Zwarte Piet, dan zwicht Nederland voor politiek-correcte censuur. Dan mag onbevangen feestvieren met het gezin niet meer, want zo'n feestje kan heus uitlopen op de discriminatie van een minderheid.

Maassluis

Om Zwarte Piet te behouden voor Nederlandse kinderen en kleinkinderen heeft Cultuur onder Vuur een petitie gericht aan Edo Haan, burgemeester van intocht-stad Maassluis. Het resultaat ziet u onder: duizenden en duizenden handtekeningen, plus Cultuur onder Vuur-campagneleider Hugo Bos aan tafel met burgemeester Haan.

Hartelijk ontvangst

De burgemeester ontving de campagnevoerders van Cultuur onder Vuur hartelijk en hoorde welwillend aan waarom Zwarte Piet behouden moet worden. Een toezegging dat er alleen Zwarte Pieten zijn komende zaterdag, dat zat er niet in - al verwachtten wij dat ook niet, omdat de burgemeester in het spannende spel liever niet te vroeg in de kaarten laat kijken. Wij hopen van harte dat ons bezoek de burgemeester een zet in de juiste richting heeft gegeven.

Burgemeester Haan, de ogen van Nederland zijn op u gericht!

dsc04396

Cultuur onder Vuur voert campagne tegen de Zwarte Piethaterij. Steun met een gift en red Zwarte Piet!

Laatst bijgewerkt: 30 november 2023 14:51

Doneer