Absurd: dominee laat schoolkinderen bidden in… moskee!

Absurd: dominee laat schoolkinderen bidden in… moskee!

THEMA'S:

Bij groep 7 van basisschool Het Klimduin komt geregeld een dominee langs. Ds. Lettie Oosterhof vertelt over God en godsdienst en alles wat daarbij hoort.

Kennis van het christendom

Geweldig, zou je denken. Zo krijgen kinderen kennis van het christendom. En het christendom staat onmiskenbaar aan de voet van onze beschaving. De universiteiten, de ziekenhuizen, de armenzorg: allemaal ondenkbaar zonder de christelijke beschaving. Dat kinderen vooral de christelijke beschaving meekrijgen, is helaas naïef gedacht.

Bestel moskeerapport

Lettie Oosterhof

Dominee Lettie Oosterhof neemt de Nederlandse schoolkinderen mee naar de moskee en laat ze op de knietjes bidden voor Allah. Onder leiding van een christelijke dominee bidden de kinderen tot de god in wiens naam zovele christenen zijn vermoord – en nog steeds vermoord worden. Allemaal in naam van “wederzijdse integratie en het leren kennen van een andere wereld.” Het staat er echt. Zou de dominee het zelf geloven? Het is algemeen bekend dat als een schoolklas naar de kerk gaat, Mohammed en Fatima thuisblijven. Niks ‘wederzijdse integratie’.

Islamisering moet stoppen

Er is alleen eenzijdige toenadering van Nederlanders richting de islam – onder de zachte maar onmiskenbare dwang van bestuurders en docenten. Het is al erg genoeg dat de Nederlandse schoolkinderen zo op de knieën gaan. Het is vreselijk dat een christelijke dominee de kinderen laat bidden voor Allah. Deze islamisering moet stoppen. Hiertegen hebben wij van actiegroep Cultuur onder Vuur een petitie opgezet. Schoolbestuurders moeten duidelijk te horen krijgen dat islamitische indoctrinatie met ‘Allah akhbar’ absoluut niet kan!

Laatst bijgewerkt: 30 november 2023 16:33

Doneer