Publieke omroep verdringt kerst en predikt liever multiculturalisme

Publieke omroep verdringt kerst en predikt liever multiculturalisme

THEMA'S:

Na Zwarte Piet valt de publieke omroep (NPO) kerst aan. Dat toont een controversieel promotiefilmpje van NPO.

Geen Kerst maar 'december'

In het filmpje zie je vrienden druk bezig met bordspelletjes spelen, slingers ophangen, eten koken. Uiteindelijk schuiven ze aan voor het diner. Typisch een kerstdag, zou u zeggen. Maar nee, de publieke omroep spreekt liever van ‘december’. Aan het einde van het filmpje lezen we "December vier je samen". Kerst wordt in het filmpje, dat in miljoenen huishoudens te zien is geweest, niet één keer genoemd.

Krampachtig

Het is absurd. Niemand viert december. Iedereen viert kerst. Net als je met 5 mei Bevrijdingsdag viert. Dan zeggen we toch ook niet "Mei vier je samen"? Krampachtig vermijdt de publieke omroep het woord ‘kerst’. Terwijl alles rond de tijd van uitzending kerst ademt. We zetten een kerstboom op, gaan naar de kerstmarkt, bezoeken de kerstnachtmis, enzovoort. Nergens wordt ‘december’ gebezigd.

Peiling diversiteitsquota Defensie

Immigrant

NPO probeert duidelijk een heel andere invulling te geven aan de christelijke kersttraditie van Nederland. Het voert cultuurpolitiek, met als doel om de Nederlandse, christelijke cultuur als dominante cultuur te verdringen en daarvoor in de plaats een multicultuur te zetten. Wij zeggen multicultuur, want het nieuwe ‘december vieren’ krijgt bij de publieke omroep een duidelijk multiculturele invulling.

Arabier dient zich aan

In het filmpje zie je namelijk een Arabische uitziende jongeman passeren. De ‘december’ vierende vrienden nodigen hem uit aan het gastdiner. De jongeman heeft zijn jas nog aan en zijn lichaamstaal verraadt dat hij onbekend is met Nederland: duidelijk een immigrant.

NPO wil meer immigratie

De boodschap is hier onmiskenbaar: in deze tijd halen we het beste uit onszelf naar boven, en dat beste is het verwelkomen van immigranten. Liefst islamitische jongemannen uit het Midden-Oosten. Je moet maar durven, het christelijk kerstfeest misbruiken om de massale immigratie te bepleiten van moslims die in het Midden-Oosten op massale schaal christenen vervolgen!

Gemeenschapsgeld

Je moet het allemaal maar durven als publieke omroep. De staatszenders krijgen 800.000.000 euro subsidie per jaar. Allemaal opgehoest door u en ik, de belastingbetalers. Nu is belasting betalen op zich niet zo erg, ware het niet dat ons gemeenschapsgeld verkwist wordt aan politiek-correcte propaganda gericht tegen ons belastingbetalers. We worden dus gedwongen mee te betalen aan de verdringing van onze eigen cultuur door fletse multikul en massale immigratie.

Shula Rijxman

Het is geen verrassing dat de publieke omroep cultuurhaat en massa-immigratie propageert. Voorzitter Shula Rijxman ondertekende vorig jaar nog een oproep voor een "menswaardig" immigratiebeleid, politiek-correcte taal voor ‘meer open grenzen’. Toch publiceerde Shula Rijxman daags na de verkiezingsoverwinning van Donald Trump een opinieartikel, waarin zij toegaf dat de publieke omroep teveel het geluid "van de hoogopgeleide kosmopolitische Nederlander" laat horen en er onvoldoende in slaagt "de gevoelens in onze samenleving een plek te geven in onze programma's".

Suikerfeest

De voorzitter van NPO beloofde: "Wij gaan u daarom veel nauwer betrekken bij de keuzes die wij maken. Want de publieke omroep is niet van ons, die is van u." U, dat is kennelijk niet de gewone Nederlander die niet Suikerfeest maar kerst wil.

Volg COV op Telegram

'Winterdiner' voor kleine Mohammed

Het "December vier je samen"-filmpje staat niet op zichzelf. Er is al langer een oorlog tegen kerst gaande. Het begon in 2009, toen de Haagse Hogeschool de kerstboom verbood omdat het moslims zou beledigen. Zeven jaar later houdt menig basisschool geen kerstdiner meer een ‘winterdiner’, omdat kleine Mohammed anders moet thuisblijven. Kerststallen zijn ook al controversieel, zogenaamd vanwege de scheiding van kerk en staat.

Nieuw slagveld

Na Zwarte Piet dreigt het kerstfeest een nieuw slagveld te worden. Dat zeggen we met een nare smaak in de mond. Net als het Sinterklaasfeest is het kerstfeest bij uitstek een feest waarbij Nederlanders verschillen opzijzetten om gezellig samen te zijn en traditie te vieren.

Kerst wordt politiek

Kerst is een apolitiek feest. Maar als het politiek-correct establishment blijft politiseren en aanvallen, dan zullen wij onze strijd voor kerstmis blijven voortzetten!

Laatst bijgewerkt: 30 november 2023 13:59

Doneer