Linkse rechter laat krakende illegalen blijven. Laat burgemeester NU optreden!

Rechter Floris Bakels (links). Bron: AT5

Linkse rechter laat krakende illegalen blijven. Laat burgemeester NU optreden!

THEMA'S:

De illegale immigranten van We Are Here mogen tot 1 juni in hun gekraakte panden blijven. Dat heeft de rechter beslist.

Lak aan privébezit

De schurken, die verscheidene panden in Amsterdam hebben gekraakt, hebben lak aan elk recht op privébezit. En ze weten zich daarin gesteund door rechter Floris Bakels.

Bodemonderzoek

De rechter, ongetwijfeld net als het overgrote deel van zijn collega's links stemmend, stelt slechts één voorwaarde: dat de krakers de rechtmatige eigenaren niet "beletten bomen te rooien of bodemonderzoek te doen." Bodemonderzoek! In wat voor universum leeft deze rechter?

Volg COV op Telegram

Illegalen boven wet

Stel je eens voor: je woont in een huis, komt thuis van na een lange dag werken, en vindt een stel illegalen in je woonkamer. Dan mag je dus gewoon tot 1 juni wachten van deze linkse rechter. Jouw recht om je eigen bezittingen te genieten, vervalt zodra illegalen er hun handen op leggen. Zo worden illegalen feitelijk boven de wet verheven.

Terug naar zandbak

Dit is onacceptabel. Privébezit is een van de pillaren van onze maatschappelijke orde. Onze bezittingen zijn van ons en niet van immigranten die al uitgewezen zijn maar het vertikken om terug te keren naar hun zandbak.

Laat burgemeester optreden!

Nu de linkse rechter de krakende illegalen steunt, ligt de bal bij burgemeester Jozias van Aartsen. De burgervader van Amsterdam moet direct alles in het werk stellen om deze criminelen uit hun gekraakte panden te verwijderen.

Laatst bijgewerkt: 6 december 2023 07:44

Doneer