In de Vuurlinie #6: Nee tegen stikstofpolitiek!

In de Vuurlinie #6: Nee tegen stikstofpolitiek!

THEMA'S:

CO2, nitraat, stikstof, zelfs 'slechte waterkwaliteit'... Je kunt het zo gek niet bedenken of Den Haag gebruikt het om boeren dwars te zitten. Nu dreigt de overheid zelfs de adressen op straat te gooien van boeren die volgens de regels teveel stikstof uitstoten.

Stikstofpolitiek

Waar komt deze waanzin vandaan? Campagneleider Hugo Bos legt het uit in de nieuwste aflevering van In de Vuurlinie. De stikstofpolitiek van Den Haag is ingegeven door een mensvijandige klimaatideologie. Die is doorgedrongen in de ambtenarij en zelfs de rechterlijke macht, waar enthousiast wordt meegewerkt aan de klimaatdwang. Het einddoel: de totale onteigening van boeren. Waarna bedrijven en burgers aan de beurt zijn. Bekijk de video:

Abonneer op In de Vuurlinie

"In de Vuurlinie" brengt elke vrijdagavond contrarevolutionair commentaar op het nieuws van de week. Blijf altijd op de hoogte van nieuwe afleveringen door u te abonneren op ons YouTube-kanaal. Daarmee stuwt u ons kanaal ook op in de YouTube-ranglijsten, zodat meer Nederlanders de suggestie krijgen om naar ons programma te kijken. Dank voor uw hulp!

Laatst bijgewerkt: 21 januari 2022 16:42

Doneer