In de Vuurlinie #3: Het regeerakkoord onder de loep

In de Vuurlinie #3: Het regeerakkoord onder de loep

THEMA'S:

Het regeerakkoord is klaar. Wat betekent dit voor de Nederlandse cultuur en christelijke tradities? In de nieuwste aflevering van In de Vuurlinie neemt Hugo Bos, campagneleider van Cultuur onder Vuur, het coalitieakkoord van kabinet-Rutte IV onder de loep.

Regeerakkoord voert GroenLinks-programma uit

Omzien naar elkaar, vooruitkijken naar de toekomst, zoals het regeerakkoord heet, staat vol met linkse plannen. VVD gaat het GroenLinks-programma uitvoeren, nog meer dan in het vorige kabinet. Met zorg voor de natuur heeft dit niets te maken. Wel met het doorvoeren tot totale staatscontrole. Klimaatpolitiek is rood communisme in een groen jasje.

Aardgasverbod van tafel

Een lichtpunt van het akkoord is wel dat het aardgasverbod van tafel is gehaald. Dat verbod hing als een zwaard van Damokles boven de hoofden van huiseigenaren, die gemiddeld 40.000 euro hadden moeten opbrengen om hun woning 'aardgasvrij' te maken. Het afvoeren van het verbod is de vrucht van jarenlang actie voeren door de campagne Cultuur onder Vuur, die in 2018 het voortouw nam in de strijd hiertegen.

Abonneer op "In de Vuurlinie"

"In de Vuurlinie" verschijnt elke vrijdagavond met contrarevolutionair commentaar op het nieuws. Blijf altijd op de hoogte van nieuwe afleveringen door u te abonneren op ons YouTube-kanaal. Daarmee stuwt u ons kanaal ook op in de YouTube-ranglijsten, zodat meer Nederlanders de suggestie krijgen om naar ons programma te kijken. Dank voor uw hulp!

Laatst bijgewerkt: 21 december 2021 08:32

Doneer