Explosieve cijfers over immigratie en misdaad in Nederland

Explosieve cijfers over immigratie en misdaad in Nederland

Nederland heeft zo’n probleem met allochtone criminaliteit dat het de aandacht trekt van buitenlandse opiniemakers.

Stefan Molyneux is zo’n opiniemaker. Buiten de mainstream media om heeft hij op YouTube een groot publiek verworven. 566.000 mensen zijn geabonneerd op zijn kanaal. Dat zijn meer abonnees dan NRC Handelsblad en Algemeen Dagblad bij elkaar.

Molyneux bericht al jaren kritisch over migratie, socialisme, politieke correctheid en andere kwalen die de moderne wereld teisteren.

Nu legt hij Nederland onder de loep. Geen positief plaatje. Een greep uit de verontrustende cijfers van Molyneux:

Van de Nederlanders wordt 0,8% verdacht van een misdrijf. Bij Marokkanen ligt dit zes keer zo hoog, op 4,6%. Dan nog steken de Antillianen erbovenuit, met 5,1% verdachten.

Van de Nederlanders is 6% werkloos, van de Marokkanen is dat 18%.

Wie hoopt dat het beter wordt: bij Marokkanen heeft van de eerste generatie 2,52% een misdaad begaan, de tweede generatie 7,36%. Een verdrievoudiging!

Het meest schokkende cijfer komt niet in een grafiek, maar geeft Molyneux op 6m45s: Van alle Marokkanen – man en vrouw – tussen de 12 en 24 jaar, is 40% op z’n minst verdacht geweest van een misdrijf!

Er zijn natuurlijk genoeg goede Marokkanen en ook in de Antilliaanse gemeenschap is er zeer veel criminaliteit.

Toch kunnen we gerust spreken van een Marokkanenprobleem. Een Marokkanenprobleem dat zich alleen maar uitbreidt, nu weer duizenden Marokkanen in Nederland asiel aanvragen. Een deel zal terugkeren – niet voordat wij de Marokkaanse overheid betaald hebben om ze weer op te nemen, zwak als Nederland geworden is – maar een aanzienlijk deel zal blijven en in de illegaliteit gaan.

De rekening betaalt de gewone Nederlander, daar zijn wij toch voor?

Bekijk hier het gehele filmpje van Molyneux:

Cultuur onder Vuur zet zich in voor de Nederlandse cultuur en christelijke tradities. Steun onze strijd met een gift!