Donateursbijeenkomsten

Bijeenkomst Roermond, d.d. 30-06-2015

Donateursbijeenkomsten

THEMA'S:

Op verscheidene data in de maanden juni en juli waren er bijeenkomsten voor donateurs in Amersfoort, Roermond en Zwolle. Het doel was om gelijkgestemden te ontmoeten en om de mensen achter de acties persoonlijk te leren kennen. Ook werden de aanwezigen geïnformeerd over de acties en de doelen van Stichting Civitas Christiana. Een heel aantal donateurs, uit alle hoeken van Nederland, kwam naar de verschillende zalen.

Thierry Baudet

Na een korte introductie konden de aanwezigen luisteren naar een lezing van de als gastspreker uitgenodigde Thierry Baudet, een bekende opiniemaker en eurocriticus, die vertelde over hoezeer Nederland eigenlijk veranderd is in de afgelopen decennia. Hoe het Nederland van nu verschilt van het Nederland uit onze jeugd. En hoe deze verandering maar al te vaak niet ten goede is geweest. Veel van de aanwezigen waren het hier sterk mee eens.

Volg COV op Telegram

Nederland zelfstandig

Wij willen geen wingewest van de EU worden, waarin we constant op eieren moeten lopen om niet politiek incorrect te zijn. Nederland moet zelfstandig land blijven, waar we onze eigen zaken regelen en de vrijheid hebben om onze eigen cultuur en tradities te behouden zoals wij die hebben meegekregen van onze ouders en grootouders. Hierop volgde een voordracht van Hugo Bos over de doelen en missie van de stichting, de georganiseerde acties (nu samengevoegd onder de vlag van Cultuur onder Vuur) en de plannen voor de toekomst.

Meer bijeenkomsten in het verschiet

De bijeenkomsten waren erg succesvol in het bijeenbrengen van mensen die samen tegen deze afbraak van onze cultuur willen strijden. In de toekomst hopen we nog meer van zulke bijeenkomsten te kunnen organiseren, zodat we samen een sterk front kunnen vormen tegen de vijanden van onze cultuur.

Laatst bijgewerkt: 29 november 2023 07:22

Doneer